ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ή πρωτάθλημα ή τέλος εποχής και αυτό λέει και ο κόσμος

Αδικείται ο Γιοβάνοβιτς;
Παναθηναϊκός: Ή πρωτάθλημα ή τέλος εποχής και αυτό λέει και ο κόσμος

Παναθηναϊκός: Ή πρωτάθλημα φέτος ή τέλος εποχής για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αυτό λέει και ο κόσμος των «πρασίνων».

Έγραψαν 15 χρόνια χωρίς ευρωπαϊκή πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, ανήκουστο η αλήθεια για την ελληνική ομάδα που δόξασε όσο λίγες τη χώρα στην Ευρώπη.

Πάνε όμως και 14 χρόνια από τότε που ο Παναθηναϊκός πήρε το τελευταίο του πρωτάθλημα (και μάλιστα νταμπλ). Τεράστιο χρονικό διάστημα για έναν σύλλογο του μεγέθους του Παναθηναϊκού.

Πέρσι ο Ολυμπιακός στέρησε από τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα, ο οποίος με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του έχει από τίτλους μόνο ένα κύπελλο.

Παναθηναϊκός: Η πρωτάθλημα ή τέλος εποχής και αυτό λέει και ο κόσμος

Φέτος λοιπόν η γκρίνια των οπαδών είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Καταλογίζουν στον Γιοβάνοβιτς μαλθακή ανάπτυξη της ομάδας με ανούσιο passing game και έλλειψη αποφασιστικότητας σε παιχνίδια τελικούς.

Αδικείται ο Γιοβάνοβιτς από αυτή την κριτική; Μπορεί και ναι, αλλά όταν είσαι προπονητής του Παναθηναϊκού τότε πρέπει να μάθεις να ζεις με την… αδικία.

Κρατήστε το αυτό, απίθανο να συνεχίσει με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον αυτό θέλει ο κόσμος του.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Αυτό έφταιξε στον Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Replay tv για να καταλάβουμε πως έχασε – Πρώτος ο Γιοβάνοβιτς που δεν έχει πάρει «τελικό». Ούτε μικρό, ούτε μεγάλο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ή πρωτάθλημα ή τέλος εποχής και αυτό λέει και ο κόσμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.