Ο Βέλεθ τραυματίζεται στο Παναθηναϊκός - Βόλος

Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για Βέλεθ και Βιτάλ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στις νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός με το εμφατικό 5-1 επί του Ολυμπιακού, αλλά τα μικροπροβλήματα δεν λείπουν. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τους Βέλεθ και Βιτάλ.

Ο Ισπανός στόπερ αντικαταστάθηκε στο 76′ από τον Σάρλια λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Θα υποβληθεί σε μαγνητική την Τρίτη (28/9) ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Αντιλαμβάνεται κανείς πως θα είναι μεγάλη απουσία στο ντέρμπι αυτή του Βέλεθ εφόσον δεν τα καταφέρει, τη στιγμή που σταθερά εκτός παραμένει και ο Σένκεφελντ.

Όσον αφορά τον Βιτάλ, χτύπησε στον ώμο και εκεί είναι που πονάει. Για εκείνον προγραμματίστηκε μαγνητική τη Δευτέρα (27/9). Η κατάστασή του, πάντως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Λογικά δεν θα είναι κάτι σοβαρό.

Δεν τελειώνει, όμως, εδώ το… δελτίο με τους τραυματίες. Ο Χατζηγιοβάνης έχει ένα αιμάτωμα στο γόνατο. Ωστόσο, πιθανότατα δεν είναι κάτι και θα μπει μέσα στη βδομάδα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Κλείνοντας, ο Παναθηναϊκός μετά το εντυπωσιακό 5-1 επί του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Βόλου πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεδομένου ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος, ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα θα αντιστρέψει πλήρως το κλίμα που επικρατούσε μέχρι και λίγες μέρες πριν. Γι’ αυτό και επιθυμία όλων είναι να μη λείψει κανείς από τους προαναφερθέντες στο σημαντικό ματς που έπεται.