Ο Διούδης στο Παναθηναϊκός - Βόλος

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την πόρτα στη Λέγκια Βαρσοβίας για τον Σωκράτη Διούδη, αλλά τα αντανακλαστικά του ίσως τεσταριστούν ξανά

Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε πρόταση από τη Λέγκια Βαρσοβίας και την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες. Για να αποχωρήσει οΣωκράτης Διούδης, θα πρέπει να υπάρξει και το κατάλληλο αντίτιμο.

Αυτό το μήνυμα εστάλη με συνοπτικές διαδικασίες και στους Πολωνούς. Αυτό που λένε οι «πράσινοι» είναι ότι η Λέγκια Βαρσοβίας δεν έδινε χρήματα και τέτοιες προτάσεις δεν μπορούν να συζητηθούν. Έτσι το «όχι» ήταν ξεκάθαρο. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, είχε κάνει το ίδιο και στην περίπτωση του Ζοσέ Μαουρίσιο.

Κατά μία άλλη πηγή, πάντως, η Λέγκια Βαρσοβίας έδινε ένα πολύ μικρό χρηματικό αντίτιμο αλλά και αυτό σε δόσεις. Σε κάθε περίπτωση τέτοια πρόταση δεν θα μπορούσε να συζητηθεί και γι’ αυτό το «τριφύλλι» δεν μπήκε καν στη διαδικασία. Παρεμπιπτόντως, το πολωνικό κλαμπ ψάχτηκε και για άλλον τερματοφύλακα της Super League 1. Και εκεί απέτυχε, αφού εκτός των άλλων, δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Κάτι που κάνει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να είναι διστακτικοί στο να πάνε.

Κλείνοντας, εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση για τον Διούδη. Το Sportime ενημέρωσε πως ήταν δύο οι ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρό τους. Η δεύτερη εντός των επόμενων ημερών θα αποφασίσει οριστικά εάν θα καταθέσει πρόταση για τον 28χρονο διεθνή κίπερ, που βρίσκεται στις πρώτες τις επιλογές, ή θα κινηθεί για κάποιον από τους υπόλοιπους στόχους της.