ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανσερραϊκός: Δεν αντέχουν άλλο με τον Ουάρντα – Τι κάνει

Ο Πανσερραϊκός πήρε το ρίσκο με τον Αμρ Ουάρντα, αλλά ο Αιγύπτιος δεν είναι και για χόρταση.
Πανσερραϊκός: Δεν αντέχουν άλλο με τον Ουάρντα – Τι κάνει

Όταν ο Πανσερραϊκός πήρε το ρίσκο και τον απέκτησε, οι επιλογές στην αγορά δεν ήταν πολλές. Ήθελε κάποιον να μπει και να κάνει αμέσως τη διαφορά και ο Αμρ Ουάρντα το κατάφερε.

Ο Αιγύπτιος μετά την επιστροφή του στη Super League 1, πετάει. Τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και άλλες τόσες ασίστ έχει σε 15 παιχνίδια. Όταν η μπάλα έκαιγε, εκείνος ήταν εκεί. Έδωσε πολύτιμους βαθμούς, ενώ ακόμη και στη χορταστική ισοπαλία με τον ΟΦΗ είχε την ασίστ στο γκολ του Μπετανκόρ.

Το συμβόλαιό του είναι βαρύ και τα παραπάνω από μόνα τους ίσως δεν αρκούν για να τον κρατήσει ο Πανσερραϊκός. Ειδικά από τη στιγμή που ο Πάμπλο Γκαρσία ετοιμάζει βαλίτσες για αλλού. Δική του επιθυμία ήταν η μεταγραφή του Ουάρντα. Αυτός τα βγάζει άκρη μαζί του. «Είναι και εκείνος τρελός όπως κι εγώ», είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρονικό διάστημα ο Ουάρντα και ίσως αυτό εξηγεί κάπως η μεταξύ τους χημεία.

Μόνο που όσα χαρίσματα και εάν έχει σε αγωνιστικό επίπεδο το τακτικά απείθαρχος Ουάρντα, το εξωαγωνιστικό πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. Έφτασε 30, αλλά μυαλό δεν έβαλε. Κάθε εβδομάδα εμφανίζει και διαφορετικό μάνατζερ, το night life των Σερρών έχει αρχίσει να τον αισθάνεται έντονα και από την στιγμή που ο «Ινδιάνος» αποχωρεί από τον πάγκο θα πάρει κι ο ίδιος των ομματιών του. Χαράς τα κουράγια του επόμενου…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανσερραϊκός: Δεν αντέχουν άλλο με τον Ουάρντα – Τι κάνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.