Τουμπα; Το γήπεδο του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλέον έχει ειδική κατηγορία στην επίσημη ιστοσελίδα της που αφορά τη Νέα Τούμπα κάτι που ζήτησε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης για την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Νέα τούμπα: Από εκεί θα ενημερώνει καθημερινά το κοινό για τα βήματα που θα γίνονται μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου. Έτσι λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε σήμερα 6/10 για τη συνάντηση που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τους υπεύθυνους του έργου ενώ υπενθύμισε την καθυστέρηση της διαδικασίας από πλευράς της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Να αναφέρουμε ότι στη σύσκεψη εγκρίθηκε η τελική μορφή του «οδικού χάρτη», το χρονοδιάγραμμα, οι προτεραιότητες κι αποφασίστηκε να επισπευσθούν οι συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους κρατικούς και δημοτικούς φορείς.

Από εδώ και πέρα ζητήθηκε οι συναντήσεις να γίνονται επίσημα και να καταγράφονται τα αποτελέσματά τους. Παράλληλα δόθηκε εντολή για συνεχή διαφανή ενημέρωση των φιλάθλων για όλες τις ενέργειες που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι ότι με την παρέλευση 25 ημερών από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δεν έχει παρουσιαστεί καμία πρόοδος στην επίλυση εκκρεμοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν το Καυτανζόγλειο και ως εκ τούτου προτάθηκε να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση πιθανών εναλλακτικών λύσεων για την έδρα που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περίοδο της κατασκευής της Νέας Τούμπας.