ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτοί «ψάχνονται» για μεταγραφή!

Πρωτοκλασάτα ονόματα θα ψαχτούν για μεταγραφή μετά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτοί «ψάχνονται» για μεταγραφή!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε και η πόρτα άνοιξε. Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις παικτών αν και έχουν συμβόλαια!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στην Super League 2 την επόμενη σεζόν με την οικογένεια Χριστοβσίλη να έχει βάλει πωλητήριο, τον Μιχάλη Γρηγορίου να παραιτειται πριν τα παιχνίδια με Κηφισιά και Βόλο που καίγονται για βαθμούς, και ήδη τουν Τούρκο Ντεμίρ να έχει λύσει το συμβόλαιο του, αποχωρώντας πρόωρα από την ομάδα. Και η έξοδος θα συνεχιστεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αφού αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές

Εντός της εβδομάδας, πάντως, υπήρχαν και παίκτες που κούνησαν μαντίλι. Ορισμένοι, βέβαια, είναι σαν να μην πήγαν ποτέ στα Ιωάννινα, όπως ο Ντεμίρ. Πολλά τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, 13 στον αριθμό, αλλά υπάρχουν και αρκετά που έχουν ισχύ και για τον επόμενο χρόνο. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι όσοι είναι στην συγκεκριμένη κατηγορία θα ακολουθήσουν την ομάδα στη Super League 2.

Καραχάλιος, Παντελάκης, Τζίνο, Σόρια δεν μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, αλλά οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι αρκετοί από αυτούς έχουν μπει στο στόχαστρο ομάδων της Super League και είναι πολύ πιθανό να μπουν στη διαδικασία να ολοκληρώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι βέβαια που θα εξαρτηθεί και απο τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα ζητήσει η διοίκηση.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτοί «ψάχνονται» για μεταγραφή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!