ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανατροπή! Αυτός ζήτησε να φύγει! Έχει πρόταση

Ανατροπή δεδομένων στον ΠΑΣ Γιάννινα με βασικό ποδοσφαιριστή που αρχικά ήθελε να μείνει και στην Super League 2!
ΠΑΣ Γιάννινα: Ανατροπή! Αυτός ζήτησε να φύγει! Έχει πρόταση

ΠΑΣ Γιάννινα: 11αδάτος ποδοσφαιριστής αν και αρχικά ήθελε να μείνει και στην Super League 2, ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε. Η οικογένεια Χριστοβασίλη έχει βάλει πωλητήριο αλλά μέχρι στιγμής μήτε φωνή, μήτε ακρόαση. Ενδεχομένως και τα χρέη που είναι κοντά στα 3 εκ. ευρώ να αποτελούν τροχοπέδη σε υποψήφιους αγοραστές, αφού η Β’ Εθνική έχει μόνο έξοδα.

Η ομάδα πορεύεται με Χριστοβασίλη μέχρι να αλλάξουν τα δεδομένα. Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, o Κωνσταντινος Παλαιολόγος, εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα όσον αφορά στο ρόστερ, ήδη έχουν αποχωρήσει κάποιοι ποδοσφαιριστές, θα αποχωρήσουν κι άλλοι, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που εξέφρασαν την επιθυμία να μείνουν στην ομάδα. Εραμούσπε και Κόντε στην τελευταία κατηγορία, οι οποίοι μετέφεραν στην διοίκηση την επιθυμια να τιμήσουν το συμβόλαιο που έχουν με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τον Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό όμως φαίνεται πως τα δεδομένα μάλλον αλλάζουν τις τελευταίες μέρες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Μάλιστα για να μείνει ελεύθερος προτίθεται να χαρίσει και μέρος των δεδουλευμένων που του οφείλονται!

Και αυτό έχει να κάνει με ενδιαφέρον ομάδας Super League που προέκυψε τις τελευταίες μέρες και με επίσημη μορφή αφού όπως προκυπτει από το ρεπορτάζ, του έχει καταθέσει και επίσημη πρόταση για διετές συμβόλαιο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Ανατροπή! Αυτός ζήτησε να φύγει! Έχει πρόταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!