ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ήρθε ο τρίτος, σε διαπραγματεύσεις με τον επόμενο!

Άφιξη Φεντερίκο Τζίνο για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον επόμενο στόχο!
Στην Ελλάδα βρίσκεται το τρίτο (προσεχώς) αποκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τον επόμενο μεταγραφικό στόχο των Ηπειρωτών!

Στην Ελλάδα βρίσκεται το τρίτο (προσεχώς) αποκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τον επόμενο μεταγραφικό στόχο των Ηπειρωτών!

Δρομολογείται η τρίτη χειμερινή μεταγραφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ουσιαστικά έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού μενουν τα διαδικαστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Φεντερίκο Τζίνο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και το απόγευμα θα είναι στα Γιάννενα.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος αναμένεται την Τρίτη (6/12) να περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής, αφού υπάρχουν ήδη στο ρόστερ οι Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος και ο νεοαποκτηθέντας Νίνης.

Οι Ηπειρώτες πάντως δεν αποκλείουν να γίνει ακόμα μια κίνηση στον άξονα.

Παράλληλα δουλεύονται και οι υπόλοιπες κινήσεις στα μεταγραφικά. Το Sportime έγραψε για τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί να γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό, ενώ σε συζητήσεις βρίσκονται οι διοικούντες με έναν ακόμα μεσοεπιθετικό. Ξένος, αλλά γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα!

Εκτός από τον Πριόρ ο οποίος δεν υπολογίζεται, μετά την απόκτηση του Παναγιώτη Τσιντώτα, αλλά δεν έχει δεχθεί ακόμα να λύσει το συμβόλαιο του δεν αποκλείεται να προκύψει κι άλλη αποχώρηση, είτε ως αποδέσμευση, είτε παραχωρώντας κάποιον δανεικό.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ