ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο…

Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, λένε στον ΠΑΣ Γιάννινα για ποδοσφαιριστές που ψάχνονται να επιστρέψουν.
ΠΑΣ Γιάννινα: Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο…

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Χρήστος Ελευθεριάδης λύνει το συμβόλαιο του με τη Λαμία, αλλά ο Χριστοβασίλης δεν ενδιαφέρεται.

Τα έχει γράψει το Sportime. Aπό τις 5/7. Οτι θα προκύψει αποχώρηση ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο από τη Λαμία. Το επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Φθιώτιδας, Γιωργος Κασναφέρης στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου.

Αποχωρεί ο Ελευθεριάδης. Ο Έλληνας εξτρέμ  θα λύσει, αν δεν το έχει ήδη λύσει, το συμβόλαιο του. Προτάθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά οι Γιαννιώτες δεν το σκέφτηκαν καν.

«Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Ο «Ελέ» είχε πρόταση να ανανεώσει στον «Άγιαξ» πέρσι το καλοκαίρι, αλλά οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές και τελικά προτίμησε την Λαμία.

Και ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν ξεχνάει. Η μοναδική εξαίρεση, όσον αφορά σε επιστροφή και επιβεβαιώνει τον γενικό κανόνα, έγινε μόνο για τον Παμλίδη. Επίσης γραμμένο από το Sportime, από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο τελευταίος είναι ήδη στην Πολωνία και παίρνει μέρος στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Θανάση Στάικου.

Η 10η και προτετελευταία προσθήκη στο ρόστερ. Προηγήθηκαν οι Πριόρ, Μπαγκαλιάνης, Σόρια, Κιάκος, Μπιλμπάο, Ριένστρα, Ροσέρο, Τσάβος, Σταματελόπουλος. Την… 11άδα θα συμπληρώσει ο Τζίμας. Κι αυτός πάει για μονοετή δανεισμό.

Το ρόστερ πάντως, δεν έχει κλείσει ακόμα. Καμία ομάδα δεν ολοκληρώσε τις μεταγραφές της μέσα Ιουλίου! Δεν θα αποτελέσει εξαίρεση ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!