Οδηγίες Στάικου στο Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Μία ακόμη προσθήκη θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα και βλέπουμε.

Θεωρητικά το ρόστερ θα είχε κλείσει. Ωστόσο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζει μία ακόμη κίνηση κατόπιν επιθυμίας του Θανάση Στάικου.

Μετά το τέλος των φιλικών ο κόουτς και οι διοικούντες είχαν αποφασίσει να τα ξαναβάλουν κάτω. Το έκαναν και εκεί διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η ανάγκη για κάτι ακόμη. Τι θα είναι αυτό; Κατά τον Στάικο το προτιμότερο είναι να αποκτήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα άλλον έναν αμυντικό.

Το Sportime έχει αποκαλύψει και τα στοιχεία που θέλει ο 41χρονος να έχει ο παίκτης που θα αποκτηθεί. Νεαρός σε ηλικία που ιδεατά θα μπορεί να παίξει και αμυντικός μέσος. Ιδανικά οι Ηπειρώτες θα τον ήθελαν και αριστεροπόδαρο. Δεν είναι τόσο εύκολα φυσικά να έχει όλο το πακέτο. Το μπάτζετ δεν είναι μεγάλο γι’ αυτή την προσθήκη.

Υπήρχε η σκέψη απόκτησης και ενός ακόμη μέσου. Δεν είναι πολλές οι επιλογές στα χαφ. Ωστόσο, για να γλιτώσει αυτή τη μεταγραφή ο ΠΑΣ Γιάννινα, ψάχνει τον παίκτη που θα μπορεί να καλύψει και τις δύο τρύπες.

Ακόμη και εάν δεν βρεθεί αυτός, μπορεί να γίνει και κάτι άλλο. Ο Κιάκος έχει αγωνιστεί και στον άξονα στις προηγούμενες ομάδες του. Μπορεί να το κάνει και στους «κυανόλευκους» εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Τέλος, μπροστά οι επιλογές είναι αρκετές. Η μοναδική ανησυχία σε πρώτη φάση έχει να κάνει με τους τραυματισμούς. Ο Λεό θα αργήσει, ο Κόντε δεν είναι στο 100%, ο Σταματελόπουλος επίσης και ο Ροσέρο θα χάσει την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή, όμως, όλοι θα επιστρέψουν, ενώ υπάρχει και ο Παμλίδης που παίζει τόσο στο πλάι όσο και μπροστά. Επομένως, τα κουκιά για εκεί βγαίνουν.

 

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Πολλοί παίκτες έτοιμοι να φύγουν!

Οι καμπύλες της γυναίκας του Ντόουγκλας Λουίζ είναι από άλλο πλανήτη!

Μίλτος Τεντόγλου: ΕΠΟΣ στο Twitter – «Πως κάνετε έτσι, ούτε εννιά μέτρα δεν πήδηξα»