ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτοβούλως ενήργησε ο Περέα στην εκτέλεση του πέναλτι στη Ριζούπολη και δεν... δικαιώθηκε!

Άλλος είχε εντολή να εκτελέσει το πέναλτι του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, άλλος το εκτέλεσε!

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτοβούλως ενήργησε ο Περέα στην εκτέλεση του πέναλτι στη Ριζούπολη και δεν… δικαιώθηκε!

Από τους καλύτερους στη Ριζούπολη στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης,  ο Περέα, έγινε μοιραίος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, χάνοντας πέναλτι στο 93′. Xάθηκε στη… μετάφραση η διαδικασία για την εκτέλεση. Ο Ηρακλής Μεταξάς έδωσε εντολή, απόντως Εραμούσπε που το είχε εκτελέσει και με τον Ολυμπιακό, να το κάνει ο Κάργας.

Τελικά εκείνος που πήρε τη μπάλα και την έστησε σε άσπρη βούλα ήταν ο Περέα. Ο Κάργας τον άφησε να το εκτελέσει, ο Μεταξάς δεν έκανε παρέμβαση από τον πάγκο και η… ζημιά έγινε. Ο Κότσαρης το απέκρουσε και οι Ηπειρώτες έφυγαν με… άδεια χέρια από τη Ριζούπολη.

«Αυτός που έχουμε ως πρώτη επιλογή για τα πέναλτι είναι ο Εραμούσπε, αλλά είχε βγει αλλαγή. Είχα πει στον Κάργα, αλλά είδα ότι έδωσε την ευθύνη στον Περέα και όταν τη δίνει ο αρχηγός μετά δεν χρειάζεται να επέμβω εγώ. Ήταν δικό μου το λάθος», ανέφερε για την εκτέλεση του πέναλτι.

Το επιβεβαιώσε και ο Κάργας, λέγοντας: «Άλλη εντολή έδωσε ο κόουτς, άλλο ακούσαμε εμείς, θα το χτυπούσα εγώ το πέναλτι, είμαστε κοντά στον Περέα, το επόμενο θα το βάλει και θα απαλλαγεί από τη γκίνια».

Έμεινε Αθήνα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα δεν επέστρεψε στη βάση της. Έμεινε σε ξενοδοχείο κοντά στο «Ελ. Βενιζέλος» και τη Δευτέρα (25/10) θα αναχωρήσει για τη Λάρισα, αφού την Τρίτη (26/10-17.15) υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ.