ΠΑΣ Γιάννινα: Το «δεν είχα θέμα» του Ηρακλή Μεταξά, η προσπάθεια να μεταπείσει τον Ντουρουντό ο Γιώργος Χριστοβασίλης και οι... αιχμές του τελευταίου στα social.

Παρά την προσπάθεια που έκανε ο Χριστοβασίλης το γυαλί ανάμεσα σε Μεταξά και Ντουρουντό είχε ραγίσει προ πολλού.

ΠΑΣ Γιάννινα: Το «δεν είχα θέμα» του Ηρακλή Μεταξά, η προσπάθεια να μεταπείσει τον Ντουρουντό ο Γιώργος Χριστοβασίλης και οι… αιχμές του τελευταίου στα social.

Ο Ηρακλής Μεταξάς, στην τελευταία media day, ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Γιάννη Ντουρουντού από το τεχνικό τιμ. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είπε τη… μισή αλήθεια. «Εγώ τουλάχιστον δεν είχα κανένα θέμα. Ήταν απόφαση του Γιάννη. Εύχομαι κάθε καλό στη συνέχεια γιατί ήταν ένας καλός συνεργάτης».

Όντως ο Ντουρουντός αποχώρησε μόνος του. Είχε παραιτηθεί κι άλλη μια φορά. Μετά τον Ιωνικό. Ένσταση για το «δεν είχα κανένα θέμα». Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι οι δύο άντρες δεν έλεγαν ούτε… καλημέρα!

Ο «παλιός» του τεχνικού τιμ, δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον νέο προπονητή. Ο πρώην πλέον γυμναστής εξ αρχής θεώρησε unfair τις παρεμβάσεις στο έργο του, άκρως επιτυχημένο, την περασμένη σεζόν με Αργύρη Γιαννίκη, καθώς και κάποια σχόλια που έγιναν για κάποιους τραυματισμούς.

Tο πρόβλημα στη συνεργασία ήρθε να επιβεβαιώσει και η δημόσια τοποθέτηση Nτουρουντού στα social, αναφέροντας οτι κριτήριο στην συνεργασία ήταν η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός, ενώ για τους λόγους της αποχώρησης του τονίζει ότι δεν του είναι ευχάριστο να αναφερθεί και τονίζει ότι οι δύσκολες αποφάσεις είναι για να λαμβάνονται όμως, όταν οι συνθήκες το απαιτούν και επιτάσσουν.

Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν ποτέ. Οχι ότι έγινε και καμιά μεγάλη προσπάθεια. Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έκαναν all in οτι αυτή η επαγγελματική σχέση, δεν θα έχει πολλά «ψωμιά». Και επιβεβαιώθηκαν.

Αποδέκτης παραπόνων και των δύο πλευρών ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Το αφεντικό της ομάδας των Ιωαννίνων έκανε την προσπάθεια του, να… κάτσει η φωτιά, αλλά η συνάντηση που είχε με τα μέλη του τεχνικού τιμ σε ξενοδοχείο όπου και διαμένει η ομάδα όταν έρχεται στην Αθήνα, δεν είχε κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Οι Ηπειρώτες αναμένεται να κλείσουν άμεσα το κενό και όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος, ο οποίος είχε διατελέσει γυμναστής στον «Άγιαξ της Ηπείρου» επί εποχής Ντεμόλ.