ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Νικολάε Μιλιντσεάνου χαιρέτησε και «πετάει» για Κύπρο.  Προχωρημένες οι επαφές με Γκλαντόν.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Μιλιντσεάνου πάει στην ΑΕΛ. Ένα deal που δεν χάλασε κανέναν!

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Νικολάε Μιλιντσεάνου χαιρέτησε και «πετάει» για Κύπρο.  Προχωρημένες οι επαφές με Γκλαντόν.

Παρελθόν ο Νικολάε Μιλιντσεάνου. Ο Μολδαβός φορ αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάει Κύπρο. Θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, αφού οι δύο διοικήσεις ήρθαν σε συμφωνία.

Ένα deal που δύσκολα θα χαλούσε για πολλούς λόγους. Καταρχήν ήταν επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από τον «Άγιαξ» και να συνεχίσει την καριέρα του στη Κύπρο.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν τον είχε στα πλάνα του και αν δεν τραυματιζόταν ο Κόντε, ο Μολδαβός θα ήταν απλά μια λύση βάθους. Οπότε εύκολα έδωσε το ok ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Και η διοίκηση δεν βγήκε χαμένη. Ο Μιλιντσεάνου το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος. Οπότε τώρα πήρε και το κατιτίς της για να τον αποδεσμεύσει.

Ήδη έχουν γίνει κινήσεις για την απόκτηση φορ. To Sportime αποκάλυψε την περίπτωση του 29χρονου Ολλανδού Πολ Γκλαντόν. Με τον ποδοσφαιριστή έχουν γίνει συζητήσεις, οι δύο πλευρές είναι κοντά, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία.

Μέχρι να επιτευχθεί, ο Περέα είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός! Στο προσεχές εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητος, αυτός θα κληθεί να βγάλει (και πάλι) τα κάστανα από τη φωτιά!