ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε παράκρουση ο Τσουκαλάς! Πήρε το Κύπελλο και φώναζε σαν άλλος Πρέκας στους Παναθηναϊκούς «Ελάτε να το πάρετε»

Σε κλίμα... 28ης Οκτωβρίου και Κώστα Πρέκα ο Τάκης Τσουκαλάς, προκαλεί τον Παναθηναϊκό να έρθει να πάρει το τρόπαιο της Super League!
Σε κλίμα... 28ης Οκτωβρίου και Κώστα Πρέκα ο Τάκης Τσουκαλάς, προκαλεί τον Παναθηναϊκό να έρθει να πάρει το τρόπαιο της Super League!

Ναι, μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει δέκα βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό και την κορυφή, ωστόσο ο Τάκης Τσουκαλάς δεν χάνει σε καμία περίπτωση την πίστη του για τη διατήρηση των σκήπτρων από τους «ερυθρόλευκους».

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου έκανε επική εισαγωγή στην εκπομπή «Άντε Γεια» με άρωμα… επανάστασης.

Ως γνωστόν, τη ημέρα  της Εθνικής μας Επετείου οι ταινίες μέσα από τις οποίες αναβιώνει ο πόλεμος και ο αγώνας που δόθηκε, έχουν την τιμητική τους.

Σε μια από τις πλέον χαρακτηριστικές σκηνές πρωταγωνιστεί ο Κώστας Πρέκας, ο οποίος στην ταινία «ΟΧΙ» φωνάζει πυροβολώντας από το οχυρό Ρούπελ «Ελάτε να τα πάρετε».

Έτσι λοιπόν και ο Τάκης Τσουκαλάς κρατώντας το τρόπαιο της Super League έκανε μια… αναπαράσταση της σκηνής, προκαλώντας τον Παναθηναϊκό να έρθει να το πάρει!

Ο Τάκης Τσουκαλάς σε ρόλο Κώστα Πρέκα

Θυμηθείτε το απόσπασμα από την ταινία

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ