ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Stoiximan Super League νέα (20/11): Το μπάτζετ του Ατζούν για τον Βόλο και η μεταγραφική έκπληξη του Αστέρα Τρίπολης – Εκεί ψάχνεται η Κηφισιά

Οι σκέψεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον Βόλο και οι προθέσεις Αστέρα Τρίπολης και Κηφισιάς. Όλα τα νέα της ημέρας (20/11) στη Stoiximan Super League.
Stoiximan Super League νέα (20/11): Το μπάτζετ του Ατζούν για τον Βόλο και η μεταγραφική έκπληξη του Αστέρα Τρίπολης – Εκεί ψάχνεται η Κηφισιά

Stoiximan Super League νέα (20/11): Ο Βόλος ίσως αλλάξει χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει πάρει ζεστά το θέμα. Τα μεταγραφικά «θέλω» Αστέρα Τρίπολης και Κηφισιάς.

 Βόλος: Το πλάνο του Ατζούν

Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο ο Αχιλλέας Μπέος; Το πιθανότερο είναι να ξεκαθαρίσει προσεχώς αυτό. Το ενδιαφέρον του Ατζούν Ιλιτζαλί και πραγματικό είναι και εκπεφρασμένο. Έμεσα το επιβεβαιώνει και ο ίδιος. «Είμαστε πολύ κοντά στην αγορά ενός άλλου συλλόγου. Πέταξα κάπου για μία συνάντηση την Τρίτη το πρωί και προσπάθησα να αγοράσω έναν σύλλογο που θα μας ήταν πολύ χρήσιμος για να δοκιμάσουμε όλα τα καλά ταλέντα που βρήκαμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο mr Survivor. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες του Sportime.gr αναφέρουν πως η αρχική πρόθεση του Τούρκου είναι να δώσει ένα ποσό της τάξης των 3.000.000 ευρώ ώστε να αγοράσει τον Βόλο. Δεδομένου, βέβαια, πως η τελική πρόταση για τον Ατρόμητο ήταν μεγαλύτερη, ίσως ανέβει εφόσον είναι απαραίτητο.

Αστέρας Τρίπολης: Κοιτάει για στόπερ

Βλέποντας το ρόστερ του στο κέντρο της άμυνας οι επιλογές θεωρητικά είναι πολλές. Καστάνιο, Χριστόπουλος, Ατιένθα και Ζουκάνοβιτς συν τους Αλάγκμπε και Γκρόζντανιτς που μπορούν να παίξουν εκεί και χρησιμοποιούνται κυρίως ως εξάρια. Μόνο που οι Ατιένθα και Ζουκάνοβιτς και μεγάλοι είναι και το συμβόλαιό τους εκπνέει το καλοκαίρι. Ο χρόνος συμμετοχής του Ισπανού έχει περιοριστεί μάλιστα αισθητά και εν όψει Ιανουαρίου τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ειδικά από τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης έχει βγει στην αγορά για στόπερ.

Κηφισιά: Κλείδωσαν οι δύο

Έρχεται σκούπα στην Κηφισιά. Σίγουρα θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Το Sportime.gr αποκάλυψε πως οι Μπιφουμά και Λούμορ δεν πατούν καλά. Υπάρχει και συνέχεια σε αυτό. Στις μεταγραφικές «παραγγελιές» εν όψει Ιανουαρίου περιλαμβάνονται τόσο ένας αριστερός μπακ όσο και ένας winger. Δύσκολα, πάντως, θα μείνει στις δύο μεταγραφές η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Stoiximan Super League νέα (20/11): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.