Η μεγάλη νίκη και ανατροπή που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, άλλαξε τις στοιχηματικές αποδόσεις για τον νικητή Super League.

Η μεγάλη νίκη και ανατροπή που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, άλλαξε τις στοιχηματικές αποδόσεις για τον νικητή της Super League.

Αλλάζουν οι στοιχηματικές ισορροπίες σχετικά με τις ομάδες που είναι φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Super League, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί του ΠΑΟΚ με 2-1.

Ως τώρα και παρά το 5Χ5 που μετρούσαν οι «πράσινοι». ο Ολυμπιακός παρέμενε ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κι ας μην είχαν ξεκινήσουν καλά οι νυν πρωταθλητές, κι ας βρίσκονταν στο -7 από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά το διπλό της Κυριακής, ωστόσο και μάλιστα με ανατροπή μέσα στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός απέκτησε άλλη δυναμική από τις στοιχηματικές εταιρείες.

Χαρακτηριστικές οι προσφορές της στοιχηματικής εταιρείας Novibet για τον επικρατέστερο πρωταθλητή της Super League για τη σεζόν 2022-23.

Πλέον το «τριφύλλι» θεωρείται ισάξιος ανταγωνιστής για την κούπα με τον Ολυμπιακό, με έκαστο «αιώνιο» να δίνεται στο 2,25. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι προσφέρονται στα ίσα.

Από εκεί και πέρα στοιχηματική δυναμική, το τελευταίο διάστημα (για τον ίδιο στόχο), φαίνεται πως αναπτύσσει και η ΑΕΚ. Προφανώς και λόγω της «αύρας» που προσδίδει στην Ένωση το νέο της γήπεδο, η OPAP Arena.

Συγκεκριμένα το να κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα πληρώνει στο 6.50, ενώ αρκετά πιο κάτω προσφέρονται ο ΠΑΟΚ με 21.00 και ο Άρης με 51.00.

Οι αποδόσεις που προσφέρονται από τη Novibet για τα 10 πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της Super League 

Η μεγάλη νίκη και ανατροπή που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, άλλαξε τις στοιχηματικές αποδόσεις για τον νικητή της φετινής Super League.