Ο Τεννές στο Απόλλων Σμύρνης - Λαμία

Ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάστηκε και η επόμενη μέρα θα έχει αρκετές αναταράξεις, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ.

Στη Super League 2 θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Απόλλων Σμύρνης και ο Μπάμπης Τεννές μετά το φινάλε με τη Λαμία άφησε σαφείς αιχμές.

Η πρώτη ήταν σχετικά light. «Αν αυτή η προσπάθεια είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίς, ίσως να είχαμε μείνει στην κατηγορία». Δεν μπορεί να ξεχαστεί το τι έγινε και δεν ανέλαβε νωρίτερα ο Μπάμπης Τεννές. Όταν είχε φύγει για πρώτη φορά ο Τζανλούκα Φέστα, ο Έλληνας τεχνικός ήταν ο βασικός στόχος.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και λίγο πριν την πρώτη προπόνηση, το deal τινάχτηκε στον αέρα. Αυτό που έλεγαν διάφοροι ήταν πως επρόκειτο κυρίως για θέμα εγωισμού. Έπαιξε ρόλο και το περιβόητο πριμ που είχε διεκδικήσει και δικαστικά ο 68χρονος τεχνικός.

Η δεύτερη ατάκα του Τεννέ ήταν και εκείνη που σήκωσε μεγαλύτερη συζήτηση. «Η μόνη μαύρη σελίδα θα έλεγα ότι ήταν το ματς με τον Ιωνικό. Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι υπήρξαν κι άλλοι παράγοντες που χάσαμε αυτό το ματς». Ξεκάθαρο «καρφί». Τι εννοούσε;

Έχουν γίνει πολλά πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το αποκορύφωμα ήταν το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια του Απόλλωνα πριν τη σέντρα. Ατάκες που έκαναν πολλούς παίκτες να ξενερώσουν. Και αυτές δεν μπορεί να τις χρεωθεί το τεχνικό τιμ.

Γι’ αυτό και ακολούθησε η ανακοίνωση που έβγαλε ο Απόλλων Σμύρνης και έκανε λόγο περί ευθυνών που θα αποδοθούν την κατάλληλη στιγμή. Έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα για διοικητικές αποχωρήσεις.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή. Αυτές τις μέρες, άλλωστε, σε κάποιες συζητήσεις που έγιναν εντός των τειχών, δεν κρυβόταν η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Τεννέ παρόλο που ο τελευταίος συμμάζεψε αισθητά την ομάδα. Τα όσα είπε μετά τη Λαμία, μάλλον θα βαρύνουν ακόμα περισσότερο το -ήδη κάκιστο τον τελευταίο καιρό- κλίμα. Υπενθυμίζεται, πάντως, πως έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.