Μπαλτάκος

ΠΑΟΚ και Άρης θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στο κατεστημένο της Αθήνας, υποστηρίζει ο Τάκης Μπαλτάκος.

ΠΑΟΚ και Άρης θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στο κατεστημένο της Αθήνας, υποστηρίζει ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο γνωστός νομικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη.

«Είπα και στην εκπομπή του κ. Θωμαΐδη πως με τις λίγες γνώσεις που έχω επί του θέματος δεν βλέπω να βγαίνει κάτι. Για τον ΠΑΟΚ είναι… μηδέν. Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν νομίζω να αργήσει το θέμα αυτό, δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Επικοινωνιακό τρικ το βλέπω εγώ όλο αυτό», είπε αρχικά.

Και αναφερόμενος στην κόντρα ΠΑΟΚ-Άρη, προσέθεσε: «Αυτό που με απασχολεί βλέποντας την Βόρεια Ελλάδα και κυρίως την Θεσσαλονίκη, είναι πως η πόλη έχει αδικηθεί για δεκαετίες. Αγνοείται η Θεσσαλονίκη. Όταν συμβαίνει αυτό, θεωρώ πολυτέλεια το να ανταγωνίζονται οι ομάδες έξω από το γήπεδο.

Υπενθυμίζω πως η κόντρα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού είναι μόνο εντός γηπέδων. Όταν όλοι λέμε πως μας αδικεί η Αθήνα, δεν μπορεί να μαλώνετε εσείς έξω από το γρασίδι. Αυτό είναι λάθος. Ξέρω πολύ καλά και τους πολιτικούς, υπάρχουν ικανά άτομα όπως ο κ. Καράογλου, ο οποίος όμως δεν έχει αρμοδιότητες.

Αντί η πόλη να συνασπίζεται και να τους βοηθάει, κάνει το αντίθετο. Η διαμαρτυρία δεν φτάνει καν στην Αθήνα. Στο χόρτο να υπάρχει διαχωρισμός, αλλά ΠΑΟΚ και Άρης πρέπει να συσπειρωθούν εκτός γηπέδου ενάντια του κατεστημένου. Παραξενεύονται οι παράγοντες των συλλόγων της Αθήνας και λένε ‘που πετάχτηκε τώρα ο ΠΑΟΚ;’ Πρέπει η πόλη να στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται».

Επίσης, αναφορικά με τo project της Διπλής Ανάπλασης, ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε: «Χλωμό το βλέπω το όλο θέμα. Για να γίνει το γήπεδο θα πρέπει να εγκρίνει τους όρους η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Αν τους απορρίψει, δεν θα γίνει τίποτε απολύτως. Αυτή τη στιγμή πηγαίνει 50-50 το θέμα, οι όροι μέχρι στιγμής δεν είναι αυτοί που θέλει το σωματείο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μισό εκατομμύριο επισκέπτες στο sportime.gr την Κυριακή! Συνεχίζουμε…

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime