Τα ανοιχτά «μέτωπα» στα τηλεοπτικά πάνε πίσω μια εβδομάδα την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League 1.

Δέκα ομάδες ψήφισαν αρνητικά στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League. «Ναι» Ολυμπιακός, Ατρόμητος, ΠΑΣ και «παρών» ο Άρης.

Δέκα ομάδες ψήφισαν αρνητικά στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League. «Ναι» Ολυμπιακός, Ατρόμητος, ΠΑΣ και «παρών» ο Άρης.

Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1, που διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης καταψηφίστηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Η πλειοψηφία των ομάδων δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και θέλουν να βρεθεί μία λύση. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο το επόμενο πρωτάθλημα βρίσκεται στον «αέρα».

Μόνο Άρης, ΠΑΣ και Ατρόμητος έχουν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με τη Nova γι’ αυτό και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν «όχι».

Προκειμένου να περάσει η προκήρυξη χρειάζεται η ψήφος από τα 3/4 των ομάδων. Στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Λίγκας απαιτείται και πάλι το ίδιο ποσοστό για να ψηφιστεί, ενώ αν χρειαστεί και τρίτη ΓΣ, θα απαιτούνται οκτώ ψήφοι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει επικεφαλής σε μια πρωτοβουλία για εξεύρεση λύσης, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά τα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020 – Πώς ο Ρομέλου Λουκάκου «χάλασε» τη μεταγραφή του Ζερεμί Ντοκού στη Λίβερπουλ!

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο – 25χρονος πυροβολεί εν ψυχρώ δυο 20χρονους

Survivor 8/7: «Βόμβα» με Βασιλάκο ετοιμάζει ο Ατζούν – Έτοιμος για Άγιο Δομίνικο ο… Bachelor!