Η Βέροια πάει για το μπαμ

Κίνηση από το πάνω ράφι θέλει να κάνει η Βέροια για το κέντρο της άμυνάς της

Δυναμικά έχει κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου η Βέροια. Τσαρλς Κουατένγκ, Αντώνης Καπνίδης προς επιβεβαίωση του Sportime και Αλί Αντέμ έχουν ήδη αποκτηθεί, ενώ έπεται και συνέχεια.

Στη «Βασίλισσα του Βορρά» αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό μεταξύ άλλων κοιτούν και περιπτώσεις από τη Super League 1. Ο Λουάν έχει προταθεί, αλλά δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές. Στην κορυφή δύο από τα ονόματα που φιγουράρουν είναι οι Γιώργος Δεληζήσης και Χρήστος Λισγάρας.

Κανείς εκ των δύο δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές της ομάδας του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ωστόσο, υπάρχει μία σημαντική διαφορά. Ο Δεληζήσης είναι μία ξεχωριστή περίπτωση για τον Άρη. Έχει άλλη σχέση με τη διοίκηση, προσέφερε για χρόνια και δεν θα ήταν εύκολο να πειστεί να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Λισγάρας πριν από λίγες μέρες είχε ενημερωθεί από τους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης πως το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει. Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήταν θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Λόγω των απουσιών που υπήρχαν, όμως, στα δύο πρώτα ματς του 2022 αγωνίστηκε βασικός. Το δίδυμο στο εξής θα είναι οι Μπρούνο Άλβες και Ρόγκνε, ενώ θα επιστρέψει σταδιακά και ο Ντομίνγκες. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα ήθελε να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του και να ψάξει έναν ακόμη στόπερ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο. Η Βέροια παρακολουθεί τις εξελίξεις και ταυτόχρονα εξετάζει και πιο εφικτές περιπτώσεις.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο