Το νέο αφεντικό της Φενέρμπαχτσε θα ρίξει γέφυρες με την Ελλάδα!

Ακόμα ένας λόγος να αρχίσει να κοιτάζει ακόμα πιο έντονα προς τα μέρη μας για παίκτες η Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Τικίνιο. Με το που έσκασε το θέμα με τον Φορτούνη, ήρθαν σενάρια και για αυτόν. Πλέον έχει ένα ακόμα λόγο να κοιτάζει προς την Ελλάδα και να ρίχνει γέφυρες. Ο λόγος για το νέο αφεντικό στις μεταγραφές.

Σίγουρα όπως αναφέρει το Sportime και η στήλη «Agent Greek», μιλάμε για μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη, από μία ομάδα που έχει συνδεθεί με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους από την Ελλάδα. Και με πολλούς παίκτες από τον Ολυμπιακό.

Μετά την πρόσληψη του Ζόρζε Ζέσους ως προπονητή με τρελά λεφτά (για 7 εκατομμύρια σε όλο το σταφ λέγεται), έρχεται η παρουσία ως γενικός κουμαντοδρόρος ενός γνωστού στο ελληνικό κοινό στελέχους.

Ο λόγος για τον Μάριο Μπράνκο, τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ από το 2018 έως και το 2020. Με τον Πορτογάλο ο ΠΑΟΚ εξάλλου είχε κατακτήσει και το νταμπλ το 2019.

Ο Μπράνκο θα έχει μια θέση Συμβούλου στο κλαμπ αλλά θα είναι, ουσιαστικά, μαζί με τον Ζέσους τα αφεντικά για όλα τα μεταγραφικά θέματα.

Δε θέλει και μεγάλη ανάλυση πως ο Μπράνκο αναμένεται να έχει στραμμένο και προς την Ελληνική αγορά την οποία και ξέρει καλά αλλά επίσης γνωρίζει ότι μπορεί να βρει ευκαιρίες σε όχι τρελά λεφτά.

Εκτός του Ολυμπιακού βέβαια που πάντα πουλάει ακριβά ή δανείζει με fee.