ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Απάντησε στη συνέντευξη του πρωθυπουργου – Τι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η αιχμηρή δήλωση - απάντηση που έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, με την οποία απάντησε στον πρωθυπουργό.
Βαγγέλης Μαρινάκης: Απάντησε στη συνέντευξη του πρωθυπουργου – Τι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Απάντησε στη συνέντευξη του πρωθυπουργου, Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο πρωθυπουργός αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή όμως όπως σημείωσε «οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων».

«Ο Πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς», σημείωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Απάντησε στη συνέντευξη του πρωθυπουργου – Τι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη «σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν». «Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα», συμπλήρωσε.

«Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος», κατέληξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης:

Aποκάλυψη: Η θέση της ΚΕΔ για το πέναλτι στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκτακτο – Την Τρίτη οι αποφάσεις για τον Ολυμπιακό στο Δ.Σ..

Έξαλλος και ο Νικολακόπουλος – Με δυσκολία έγινε κουβέντα με Πανούτσο, Καρπετόπουλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαγγέλης Μαρινάκης: Απάντησε στη συνέντευξη του πρωθυπουργου – Τι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.