Βαγγέλης Μόρας: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Το τέλος μίας σπουδαίας καριέρας ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μόρας. Ο Λαρισαίος στόπερ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και το πιο πιθανό είναι να υπηρετήσει πια το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο

Το τέλος μίας σπουδαίας καριέρας ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μόρας. Ο Λαρισαίος στόπερ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και το πιο πιθανό είναι να υπηρετήσει πια το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

Η ανάρτηση που έκανε ο Βαγγέλης Μόρας «Ήρθε η στιγμή που φάνταζε κάτι μακρινό κάθε φορά που το σκεφτόμουν , να σταματήσω το ποδόσφαιρο . Αυτό που από μικρό παιδί ήτανε ο έρωτας μου , έγινε αγάπη και στο τέλος το λάτρεψα όσο τίποτ’ αλλο στον κόσμο . Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες τις ομάδες που είχα την τιμή να αγωνιστώ ΑΕΛ, Προοδευτική, ΑΕΚ, Μπολόνια, Σουόνσι, Τσεζένα, Ελλάς Βερόνα, Μπάρι, Παναιτωλικό, Απόλλων Λάρισας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και συμπαίκτες που είχα τόσα χρόνια γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει ποτέ. Τα λάθη μου και οι αποτυχίες μου ήτανε οι δάσκαλοι μου για να γίνω καλύτερος άνθρωπος . Δείτε την αποτυχία σαν μια ευκαιρία και ποτέ μην τα παρατάτε !!! Κοιτώντας τον τοίχο του σπιτιού μου και βλέποντας τα βραβεία που έχω πάρει βλέπω ότι τα περισσότερα είναι για την προσφορά και το ήθος μου και αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος γιατί ο στόχος μου σαν παίχτης ήτανε να γίνω καλύτερος άνθρωπος μέσα από το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι το πέτυχα . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου και στην κόρη μου γιατί χωρίς αυτούς τους δυο τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινότανε πραγματικότητα . Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο σε Ελλάδα , Αυστραλία και Ιταλία που με βοήθησε και με στήριξε στο να πραγματοποιηθεί το σωματείο @savemoras δίνοντας έτσι ζωή στο όραμα που είχε ο Αδελφός μου .

Κλείνω με αυτήν την φωτογραφία γιατί εκεί ουσιαστικά ολοκληρώθηκε ο στόχος που είχα βάλει μετά τον χαμό του αδελφού μου … αφιερωμένο για σένα μέσα στο σπίτι μας με την ομάδα της καρδιάς μας !!!

Υ.Γ Όταν κάτι τελειώνει κάτι ποιο συναρπαστικό ξεκινάει».

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Μόνο καθιστοί στους γάμους – Τινάζουν στον αέρα τα γλέντια

Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης και τα χαμόγελα

Survivor: Δημόσια συγνώμη Μπόγδανου σε Σάκη – Επιτέλους φίλοι!