ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Πρίγιοβιτς

Ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας, Βλάντιμιρ Ρέμπιτς, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για στους λόγους που οδήγησαν τους άνδρες του να συλλάβουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Μετά τους Λούκα Γιόβιτς (Ρεάλ), Νίκολα Νίνκοβιτς (Άσκολι), ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, έγινε ο τρίτος Σέρβος ποδοσφαιριστής που συνελλήφθη για παραβίαση των μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση του Βελιγραδίου...

Ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας, Βλάντιμιρ Ρέμπιτς, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για στους λόγους που οδήγησαν τους άνδρες του να συλλάβουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Μετά τους Λούκα Γιόβιτς (Ρεάλ), Νίκολα Νίνκοβιτς (Άσκολι), ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, έγινε ο τρίτος Σέρβος ποδοσφαιριστής που συνελλήφθη για παραβίαση των μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση του Βελιγραδίου λόγω κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίγιοβιτς: Οι λεπτομέρειες της σύλληψης και το πρόστιμο

Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε κι ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ δεν συνελλήφθη γιατί βρισκόταν εκτός της κατοικίας του μετά τις 17:00, οπότε και έχει υπάρχει γενική απαγόρευση κυκλοφορίας.

«Ο Πρίγιοβιτς, καθώς και άλλα 18 άτομα, συνελλήφθησαν γιατί βρίσκονταν στο λόμπι και στο εστιατόριο ξενοδοχείου, πίνοντας καφέ ή ποτά. Το παράπτωμα τους ήταν ότι βρίσκονταν στον ίδιο χώρο περισσότερα από 5 άτομα, όμως η ευθύνη δεν είναι μόνο δική τους αλλά και των ιδιοκτητών που επέτρεψαν να συμβεί αυτό κι έτσι όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα».

Ο Πρίγιοβιτς και οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 1.300 ευρώ και το θέμα θα κλείσει, αλλά το γεγονός ότι είχαν προηγηθεί και οι ανάλογες συμπεριφορές από Γιόβιτς (έσπασε την καραντίνα στη Μαδρίτη και πήγε στο Βελιγράδι για τα γενέθλια της κοπέλας του), Νίνκοβιτς (επέστρεψε από Ιταλία κι αντί να μπει σε καραντίνα βρέθηκε σε όλα τα καφέ της πόλης) έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στην κοινή γνώμη «για τους εκατομμυριούχους ποδοσφαιριστές που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν».