Ρίγα Σεσέροβιτς

Κάθε άλλο παρά σε κακό του βγήκε του Αντνάν Σεσέροβιτς το διαζύγιο με την ΑΕΛ. Ούτως ή άλλως καιρό πριν ήθελε να αποχωρήσει και με το που του δόθηκε η ευκαιρία, την πήρε. Λίγο αργότερα βρήκε και ένα συμβόλαιο αρκετά καλύτερο. Η Ρίγα ανακοίνωσε την απόκτησή του Σεσέροβιτς επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.gr και ο...

Κάθε άλλο παρά σε κακό του βγήκε του Αντνάν Σεσέροβιτς το διαζύγιο με την ΑΕΛ. Ούτως ή άλλως καιρό πριν ήθελε να αποχωρήσει και με το που του δόθηκε η ευκαιρία, την πήρε. Λίγο αργότερα βρήκε και ένα συμβόλαιο αρκετά καλύτερο.

Η Ρίγα ανακοίνωσε την απόκτησή του Σεσέροβιτς επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.gr και ο Βόσνιος για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα αγωνίζεται στην καλύτερη ομάδα της Λετονίας. Θα έχει έτσι την ευκαιρία να κάνει πρωταθλητισμό, να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε ένα κλαμπ που έχει αρκετά καλές εγκαταστάσεις.

Είχαμε αναφέρει πως δύσκολα ελληνική μικρομεσαία ομάδα θα μπορούσε να ματσάρει την πρόταση της Ρίγα και αυτό γιατί για στο τέλος του συμβολαίου του ο Σεσέροβιτς θα είναι πλουσιότερος περίπου κατά 200.000 ευρώ.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο