ΣΤΙΒΟΣ

Απαράδεκτος – Ο Αυγενάκης τραβάει το σχοινί στο θέμα με την Στεφανίδη

Όχι μόνο δεν παραδέχθηκε το «φάουλ» της κυβέρνησης στο θέμα του πριμ των αθλητών που δικαιολογημένα «σήκωσε» η Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για... «άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη»
Αυγενάκης

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έχει αποτύχει με ό,τι ασχολείται κι αυτό προφανώς του προκαλεί εκνευρισμό. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι πλέον στρέφεται και κατά Ολυμπιονικών!

Όχι μόνο δεν παραδέχθηκε το «φάουλ» της κυβέρνησης στο θέμα του πριμ των αθλητών που δικαιολογημένα «σήκωσε» η Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά ο Αυγενάκης έκανε λόγο για… «άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη».

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο facebook, ο Αυγενάκης αφήνει αιχμές κατά της προηγούμενης κυβέρνησης και νυν αντιπολίτευσης, την οποία κατηγορεί ότι, με αφορμή την «άστοχη», όπως χαρακτηρίζει, ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη, βρήκε την ευκαιρία «να πετάξει δηλητήριο».

Αυγενάκης: Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook

«Βιάστηκαν κάποιοι να πετάξουν «δηλητήριο» με αφορμή μια άστοχη ανάρτηση Ολυμπιονίκη, την ώρα που ήδη γνώριζαν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι η διαδικασία τακτοποίησης των πριμ έχει προχωρήσει με νομοθετική διάταξη.

Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να βγάλουν και ανακοινώσεις, ξεχνώντας ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε δαπανήσει αλλού τα θεσμοθετημένα πριμ του 2017, τα οποία ξεπερνούν τα 2,5εκ.Euro και δεν τα είχε αποδώσει στους αθλητές ως όφειλε!

Εμείς παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στο στόχο μας: το νοικοκύρεμα του αθλητισμού, τη διαφάνεια και τη δημοκρατία στο αθλητικό οικοδόμημα.

Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στην στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και των αθλητών.

Ποτέ ξανά προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει δώσει τόσα πολλά στην ενίσχυση της βάσης της αθλητικής οικογένειας. Ποτέ ξανά προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει σταθεί τόσο πολύ στο πλευρό των αθλητών και δεν έχει εστιάσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού με όρους διαφάνειας και δικαιοσύνης, όπως η εφαρμογή του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων.

Εμείς δεν αποπροσανατολιζόμαστε.

Συνεχίζουμε το έργο μας, παρά τις σειρήνες, μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία της υγιούς αθλητικής οικογένειας».

 

Βίντεο – ντοκουμέντο από το πάρτι με τους παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Ελπίδα από το Χαμόγελο ενός Παιδιού… Ας το ενισχύσουμε!

Ολυμπιακός-Κορονοϊοπάρτι: Angie!

Προσπαθεί ή είναι όντως τόσο ανεπαρκής ο Λευτέρης Αυγενάκης;

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ