ΣΤΙΒΟΣ

Η Στέλλα Τζικανούλα στον Α.Ο. Μυκόνου

Η Στέλλα Τζικανούλα έχει βασικό στόχο του χρόνου τη διάκριση και την επίδοση στο έπταθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων.
Η Στέλλα Τζικανούλα στον Α.Ο. Μυκόνου

Η Στέλλα Τζικανούλα ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή της στον Α.Ο. Μυκόνου. Η πρωταθλήτρια του επτάθλου αφήνει τον Α.Σ. Τιτάν Σερβίων.

Επιβεβαίωσε το Sportime, που από την πρώτη στιγμή είχε γράψει για τη μεταγραφή της στο σύλλογο του «νησιού των «Ανέμων».

Η Ελληνίδα αθλήτρια μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media έγραψε για τη μετακίνησή της στον Α.Ο. Μυκόνου.

Ένας από τους λόγους που την οδήγησαν για πρώτη φορά στην καριέρα της να πάρει μεταγραφή, ήταν και προβλήματα που είχε με τον σύλλογο.

Η 29χρονη, που γυμνάζεται με τον Χρήστο Γυλτίδη, είχε αναφέρει στο Sportime το θέμα που είχε προκύψει. Μάλιστα, δεν μπορούσε να μπει και στο στάδιο να γυμναστεί, αλλά με παρέμβαση του δημάρχου είχε λυθεί το ζήτημα.

Τώρα προπονείται κανονικά και ο μεγάλος της στόχος τη νέα σεζόν είναι μια καλή επίδοση στο έπταθλο.

Η Βαλκανιονίκης φέτος στο έπταθλο, στη διοργάνωση που διεξήχθη στο Σμεντέρεβο, θέλει μια ανάλογη πορεία το 2022. Επίσης, θέλει μια καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.