ΣΤΙΒΟΣ

Οργή Στεφανίδη για τις φωτιές και τα social media: «Όσες δείχνουν τον κ@λο τους…»

H Κατερίνα Στεφανίδη εξέφρασε την αγανάκτηση της για τις φωτιές αλλά και όσα γράφονται στα social media.
Οργή Στεφανίδη για τις φωτιές και τα social media: «Όσες δείχνουν τον κ@λο τους…»

H Κατερίνα Στεφανίδη εξέφρασε την αγανάκτηση της για τις φωτιές αλλά και όσα γράφονται στα social media.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη και τέταρτη στους φετινούς αγώνες στο Τόκιο, έκανε μία ανάρτηση, που αφορά τις φωτιές, που καίνε εδώ και αρκετές μέρες την Ελλάδα, στο Twitter.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Φαίνεται κάποιοι να πιστεύουν ότι αν δεν αναρτήσεις για τις φωτιές δεν σε ενδιαφέρουν ενώ αν αναρτήσεις είσαι ισάξιος πυροσβέστη».

Eνώ εξέφρασε και την αγανάκτηση της, για τις αναρτήσεις κάποιων στα social media, ενώ η χώρα της περνάει τόσες δύσκολες στιγμές.

Στο ίδιο μέσο κοινωνικές δικτύωσης, έδωσε κάποιες απαντήσεις, όσον αφορά τις αναρτήσεις όλες αυτές τις ημέρες, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να πάρει μία ευθύνη, για τα εκπληκτικά πρότυπα που έχει δημιουργήσει, όπως έγραψε ακριβώς.

Στην μια φώτο φαίνεται μία απάντηση της, όπως μπορείτε να δείτε και λίγο πιο κάτω: «Αλήθεια? ξέρεις αν αυτός (η προφανώς αυτή) που δείχνει το μαγιό της στην παραλία, έχει βοηθήσει με κάποιον άλλο τρόπο που μπορεί να μην γνωρίζεις?. Η βοήθεια δηλαδή είναι μόνο η ανάρτηση στα social media?. Η είναι καλύτερο να αναρτήσει για τις φωτιές αντί να βοηθήσει ουσιαστικά?».

Ενώ στην δεύτερη μία άλλη: «Όσες σαν δείχνουν τον κ@λο τους, σας τον δείχνουν γιατί θέλετε να τον βλέπετε. Αν δεν ασχολούμασταν με τον κ@λο της, τις υπόλοιπες 360 μέρες του χρόνου που δεν έχει φωτιές, δεν θα τον έδειχνε. Πάρτε ρε παιδιά και εσείς μία ευθύνη για τα εκπληκτικά πρότυπα, που έχετε δημιουργήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά Εύβοια: Φωτογραφία που συγκλονίζει – Ο καπνός από τη φωτιά μέσα από αεροπλάνο!

Φωτιά Εύβοια: Φωτογραφία που συγκλονίζει – Ο καπνός από τη φωτιά μέσα από αεροπλάνο!

Άρης: Νο1 στόχος για την επίθεση ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οργή Στεφανίδη για τις φωτιές και τα social media: «Όσες δείχνουν τον κ@λο τους…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.