Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20: Ο Γιάννης Καριοφύλλης είναι ένα από τα πρόσωπα των αθλητών που ξεχωρίζουν φέτος στις ταχύτητες.

Ο Γιάννης Καριοφύλλης είναι ένα από τα πρόσωπα των αθλητών που ξεχωρίζουν φέτος στις ταχύτητες.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20: Ο Γιάννης Καριοφύλλης είναι ένα από τα πρόσωπα των αθλητών που ξεχωρίζουν φέτος στις ταχύτητες.

Ο αθλητής του ΓΑΣ Σκάλας είναι ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, ο εκπρόσωπος της χώρας στο Ευρωπαϊκό Ομάδων και από τώρα ο νικητής στο Πανελλήνιο Κ20, που ολοκληρώνεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός αθλητής του Θύμιου Βέργου, ο οποίος συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο τον πρωταθλητισμό και τις σπουδές, διένυσε σήμερα την απόσταση σε 21.17 (0.9) και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, που ήταν 21.32 από το Πανελλήνιο της Πάτρας.

Ο Καριοφύλλης παρότι μπήκε δεύτερος στην τελική ευθεία ανέβασε τον ρυθμό του και κατάφερε να «μαζέψει» τον Γιάννη Γρανιτσιώτη (ΓΟ Γιάννης Παλάσκας), που τερμάτισε σε 21.33 και κατάφερε να πετύχει το όριο τόσο για το Παγκόσμιο όσο και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Ο Γρανιτσιώτης ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών κι έτσι κατάφερε να τρέξει σε επιδόσεις των δυνατοτήτων του, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία και του Νίκου Παναγιωτόπουλου (Άθλος Κερατσινίου) με 21.45, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.

Ο αθλητής της Βασιλικής Βράκα έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Ταλίν, διοργάνωαση για την οποία είχε ήδη το όριο στα 100 μέτρα (στο ίδιο αγώνισμα έχει το όριο και για το Παγκόσμιο).

Οι τρεις σπρίντερ θα είναι παρόντες στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της κατηγορίας τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20: Έστειλε μήνυμα εν όψει Ευρωπαϊκού η Εμμανουηλίδου

Κρήτη: Από τι πέθανε η 29χρονη Γαλλίδα Βιολέτ Γκιγκανό

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ