Η Ανδριάνα Φέρρα έχει μπει ήδη σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο πρώτος στόχος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας είναι ο κλειστός και το Παγκόσμιο.

Η Ανδριάνα Φέρρα θέλει να κάνει πολλές κούρσες στον κλειστό τη φετινή σεζόν. Το ατομικό της ρεκόρ στα 400μ. είναι 53.94.

Η Ανδριάνα Φέρρα έχει μπει ήδη σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο πρώτος στόχος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας είναι ο κλειστός και το Παγκόσμιο.

Η αθλήτρια του Αντώνη Τζήκου, μετά από ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων, επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις.

Ήδη με τον προπονητή της κάνουν τα αγωνιστικά τους πλάνα. «Η προετοιμασία για την Ανδριάνα πάει πολύ καλά. Είναι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Φυσικά αυτό που χρειάζεται είναι κούρσες. Πρέπει να κάνουμε κομμάτια. Στον Άγιο Κοσμά γίνονται οι προπονήσεις. Όμως δεν υπάρχει περιφερειακός στίβος. Απαραίτητος για αθλήτριες των 400μ., όπως η Ανδριάνα. Θα θέλαμε έναν αγώνα μέσα στον Ιανουάριο. Κοιτάμε για μίτινγκ στο εξωτερικό. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης. Πάντως, θέλουμε να μπει σε πολλούς αγώνες. Σίγουρα υπάρχουν οι δύο ημερίδες στο ΣΕΦ και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος της πάντως, είναι να κυνηγήσει μια θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Μακάρι να πάνε καλά τα κορίτσια στα 400μ. και να πάει και η εθνική ομάδα στα 4×400μ.», λέει στο Sportime ο Αντώνης Τζήκος.

Η Ανδριάνα Φέρρα έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. στον ανοιχτό 53.25 και στον κλειστό 53.94. Πέρσι έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση 53.33 στον ανοιχτό και 54.35 στον κλειστό. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. Και το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. Μετείχε με την εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Κλουζ Ναπόκα. Ήταν 4η στα 4×400μ. Επίσης, στους Βαλκανικούς Αγώνες στο Σμεντέρεβο ήταν 1η στα 4×100μ. και 2η στα 4×400μ.

 Δείτε τον τελικό στα 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο