ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Οι αθλητές του Σταύρου Καρρέ ετοιμάζονται για το Πανελλήνιο ανωμάλου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου.
Στίβος: Οι αθλητές του Σταύρου Καρρέ ετοιμάζονται για το Πανελλήνιο ανωμάλου

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται οι αθλητές του Σταύρου Καρρέ. Οι περισσότεροι έχουν ως πρώτο στόχο το Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου.

«Με τους περισσότερους δουλεύουμε στόχο μια καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Ο Κώστας Γκελαούζος με τον Παναγιώτη Καραΐσκος θα προετοιμαστούν για περίπου τρεις εβδομάδες στην Κύπρο. Ο Γιώργος Σταμούλης γύρισε μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα προετοιμασίας στην Κένυα. Με την Καλλιόπη Σκαρπέτη, την Ειρήνη Μιχαλά και την Μαρία Κάσσου συνεχίζουμε εδώ τις προπονήσεις. Πάνε καλά και θα μπουν στο Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου. Η Μαρία θα κάνει και κούρσες στον κλειστό στα 3.000μ.», δηλώνει στο Sportime ο Σταύρος Καρρές.

Ν’ αναφέρουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου.

Πέρσι, λόγω της πανδημίας είχε αναβληθεί τέτοια εποχή. Μεταφέρθηκε για τον Οκτώβριο. Πρωταγωνιστές στη διοργάνωση, που είχε διεξαχθεί στην Πηγή Τρικάλων, ήταν οι αθλητές του Έλληνα προπονητή. Στους άνδρες είχε κερδίσει ο Κώστας Γκελαούζος και στις γυναίκες η Αναστασία Μαρινάκου. Στα 4χλμ. είχε νικήσει η Μαρία Κάσσου. Επίσης, στα 10χλμ. ανδρών δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Καραΐσκος. Τέλος, στα 6χλμ. Κ20 δεύτερος ήταν ο Πέτρος Παπαϊωάννου.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος: Οι αθλητές του Σταύρου Καρρέ ετοιμάζονται για το Πανελλήνιο ανωμάλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.