ΣΤΙΒΟΣ

Το Πανελλήνιο Ανωμάλου μπορεί να… στείλει 12 αθλητές στο Δουβλίνο

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου στην Πηγή Τρικάλων.
Το Πανελλήνιο Ανωμάλου μπορεί να… στείλει 12 αθλητές στο Δουβλίνο

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου που θα αποτελέσει κριτήριο για το Δουβλίνο.

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου στην Πηγή Τρικάλων και αναμένεται να πάρουν μέρος πολλοί Έλληνες πρωταθλητές των δρόμων. Οι αγώνες θα αποτελέσουν και κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος που θα γίνει στο Δουβλίνο στις 6 Δεκεμβρίου.

Όπως έχει γράψει το Sportime, η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έχει αποφασίσει να σταλεί πλήρης ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στο Δουβλίνο. Στα πλαίσια αυτά μάλιστα, έγινε και η αριθμητική δήλωση για 12 αθλητές και αθλήτριες. Πιο αναλυτικά στην κατηγορία Ανδρών και Γυναικών από 2 αθλητές, 2 στην κατηγορία Κ23 ανδρών και ισάριθμα στις γυναίκες Κ23 και 2 στην Κ20 αγοριών και 2 στην Κ20 κοριτσιών.

Απομένει φυσικά η εμφάνιση των αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος. Ένα εθνικό πρωτάθλημα που θα αποτελέσει και την πρώτη διοργάνωση που θα παρακολουθήσει ως νέος τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, ο Χρήστος Μελέτογλου και θα γίνει η σύνθεση της ομάδας. Το ίδιο και τον νέο υπεύθυνο Κ18 και Κ20 Στέφανο Ματάκη.

Ήδη ν’ αναφέρουμε ότι κάποιοι πρωταθλητές, όπως η Αναστασία Μαρινάκου και ο Μάριος Αναγνώστου έχουν βάλει σαν πρώτο στόχο τη συμμετοχή τους στο Δουβλίνο.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Πανελλήνιο Ανωμάλου μπορεί να… στείλει 12 αθλητές στο Δουβλίνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.