Νόβακ Τζόκοβιτς

Η απόλυτη δικαίωση! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε την έφεση για την ακύρωση της βίζας του!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δικαιώθηκε και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κανονικά στο επερχόμενο Australian Open. Σπουδαία στιγμή για τον Σέρβο τενίστα και ολόκληρο τον αθλητισμό!

Πρόκειται για τον θρίαμβο ενός ανθρώπου, που αντιστάθηκε! Έβαλε πρώτα τα πιστεύω του και ύψωσε το ανάστημά του απέναντι σε όλους αυτούς, που τον έδειχναν με το δάχτυλο παρ’ ότι είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παγκοσμίου τένις την τελευταία δεκαετία.

Για μέρες τον είχαν κλεισμένο σε ένα ξενοδοχείο με σκουλήκια, του έκαναν πόλεμο νεύρων, αλλά εκείνος δε λύγισε! Πάλεψε για τις απόψεις του και τελικά δικαιώθηκε.

Και ναι! Ο ψέκας Τζόκοβιτς ξεμπρόστιασε το παγκόσμιο σύστημα και τον πολιτικό φασισμό για το εμβόλιο. Κι άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους όσοι τον κατέκριναν.

Με τη στάση του, τη δυναμική του και το ήθος του έδωσε ένα τεράστιο μάθημα σε όλους τους ανθρώπους αυτού του πλανήτη. Έκανε τη μεγάλη επανάσταση και η δικαίωση παρ’ ότι άργησε, τελικά ήρθε και ο «Νόλε» πάει για άλλο ένα Grand Slam στα αυστραλιανά κορτ (χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποια επιβεβαίωση μέχρι και αυτή την ώρα για το αν τελικά θα παίξει). Αυτή τη φορά, μαζί του θα έχει πολύ περισσότερους υποστηρικτές. Όλους αυτούς, που «κέρδισε» με τον μεγαλύτερο τίτλο της ζωής του: Αυτόν της αξιοπρέπειας!

Το Νο1 του παγκοσμίου τένις, κέρδισε την έφεση που άσκησε εναντίον των αρχών της Αυστραλίας για την ακύρωση της βίζας του. Τελικά, το δικαστήριο τον δικαίωσε αφού ο δικαστής Άρθουρ Κέλι αποφάνθηκε πως ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα πρέπει να αφεθεί άμεσα ελεύθερος!

Θυμίζουμε πως ο Τζόκοβιτς είχε κολλήσει κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου κι επομένως δε χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο αυτή τη στιγμή καθώς έχει αποκτήσει φυσική ανοσία.

UPDATE Ώρα 9:15 Στο χέρι της κυβέρνησης η συμμετοχή του στο AUS!

Στην υπόθεση, υπάρχει ακόμη ένα παραθυράκι αφού όπως τόνισε ο δικηγόρος της αυστραλιανής κυβέρνησης Κρις Τραν, την προσωπική εξουσία να ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του «Νόλε» έχει ο υπουργός μετανάστευσης. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ο 34χρονος αθλητής δε θα μπορεί να εισέλθει στην Αυστραλία για μία τριετία!

«Θα εξετάσει το ενδεχόμενο μια προσωπικής επέμβασης», αναφέρουν τα Μέσα της Αυστραλίας. Θυμίζουμε πως ο Τζόκοβιτς σε περίπτωση, που συμμετάσχει και τελικά κατακτήσει το Australian Open, θα γίνει ο μοναδικός τενίστας όλων των εποχών, με 21 τίτλους Grand Slam.

 

Update 10:23: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνελήφθη στη Μελβούρνη με σκοπό την απέλαση του

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Τζόκοβιτς είναι ψεκασμένος, ο Ευαγγελάτος υπηρετεί την ενημέρωση και οι Έλληνες θέλουν εφαρμογή νόμων!