Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραχωρεί συνέντευξη τύπου στις 15:00 ώρα Ελλάδας για όσα γίνονται!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δώσει το παρών στη συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματισμένη η οικογένειά του σύμφωνα με τον πατέρα του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποτελεί το πρόσωπο των ημερών σε μία υπόθεση που έχει ξεφύγει πλέον από τον κόσμο του τένις και έχει λάβει πολιτικές διαστάσεις.

Αφότου παρακολουθήσαμε ένα σίριαλ λίγων ημερών με τον ίδιο να φτάνει ανεμβολίαστος στην Αυστραλία μέσω ιατρικής εξαίρεσης και να του ακυρώνεται η βίζα, σήμερα ήρθε η δικαίωση του από το δικαστήριο το οποίο έκρινε παράλογη την ακύρωση της βίζας του.

Εκεί, που όλα έμοιαζαν να τελειώνουν, αστυνομικές δυνάμεις φαίνεται να έχουν περικυκλώσει το μέρος στο οποίο βρίσκεται ο Τζόκοβιτς με πληροφορίες που ανέφεραν για σύλληψη του να διαψεύδονται μέχρι στιγμής.

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Μετανάστευσης και Πολυπολιτισμικότητας, Αλεξ Χοκ, έχει το δικαίωμα να ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του Σέρβου τενίστα παρά την απόφαση της δικαιοσύνης. Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί αύριο, ξημερώματα Ελλάδας. Λαοθάλασσα από Σέρβους αλλά και Έλληνες της Αυστραλίας βρίσκεται πάντως αυτή τη στιγμή έξω από το μέρος στο οποίο βρίσκεται ο Τζόκοβιτς δείχνοντας τη συμπαράσταση τους προς το μέρος του.

Για όλα όσα έχουν συμβεί αυτές τις ημέρες στο πλαίσιο της άφιξης του στην Αυστραλία για τη συμμετοχή του στο Australian Open μιλάει πρώτη φορά δημοσίως ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Σύμφωνα με τον πατέρα του, Σρνταν Τζόκοβιτς, ο οποίος μίλησε στο BBC, το νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης των αντρών θα λάβει μέρος στη συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματισμένη η οικογένειά του στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα όσα έχει να πει αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ελπίζουμε να ρίξουν λίγο παραπάνω φως στην υπόθεση.

Δείτε παρακάτω live τη συνέντευξη Τύπου του Σέρβου τενίστα: