Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον 4ο γύρο του Roland Garros και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του ματς.

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στον 4ο γύρο του Roland Garros και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του ματς.

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-1 την Ελίζ Μέρτενς και πήρε την πρόκριση στον 4ο γύρο του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Ελληνίδα τενίστρια, μίλησε μετά το ματς για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι να έρθει η νίκη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «μόνο η ψυχούλα μου ξέρει τη πέρασα».

«Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο ματς. Ήταν δύσκολο γιατί ήμουν δύο πόντους μακριά από το να κερδίσω το δεύτερο σετ και να πάρω το ματς. Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και το τι είχα μέσα μου. Νομίζω ότι έβγαλα τον καλύτερο ευαυτό μου εγκεφαλικά στο τρίτο σετ για αυτό ανέβηκα και έπαιξα το τένις που έπαιξα.

Υπήρχαν στιγμές που έβραζα, αλλά έχω δουλέψει πολύ στο μυαλό και και μπορώ να το ξεπερνάω και να το αφήνω πίσω και σήμερα λειτούργησε 100% αυτό και ελπίζω να συνεχίσω έτσι», σημείωσε αρχικά.

Τέλος, μίλησε για την Σοφία Κένιν την οποία θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο της Δευτέρα (7/6) λέγοντας «Με την Κένιν έχουμε παίξει αρκετές φορές. Φυσικά παίζει καλά. Δεν ξεκίνησε καλά αλλά είναι μέσα στις 10 καλύτερες γυναίκες. Θα απολαύσω τη σημερινή νίκη και από αύριο θα σκεφτώ τη συνέχεια.

Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα, είχα τους δικούς μου ανθρώπους εδώ και ήταν πολύ ωραία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσιτσιπάς: «Υπήρχε θυμός, το μυαλό μου δεν ήταν εκεί – Μετά καθάρισε»

Survivor – Ατζούν: Ξενέρωσε ο Τούρκος – Η απόφαση που πήρε

Ιταλία: Γλύπτης κατάφερε να πουλήσει αόρατο άγαλμα!