Τένις: Οι Ζαννιάς – Σταματιάδης δίνουν το ηχηρό στίγμα τους λίγο πριν την αυριανή Τακτική Γενική Συνέλευση στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

Έπειτα από την προκήρυξη των εκλογών στην Ομοσπονδία τένις, οι Σπύρος Ζαννιάς και Δημήτρης Σταματιάδης έκαναν λόγο για «τελευταία πράξη του έργου», «κατάργηση των σωματείων-μελών των Ομοσπονδιών» και «φωτογραφική εγκύκλιο του Λευτέρη Αυγενάκη» ενώ ο Σπύρος Ζαννιάς πρόσφατα μίλησε για χειραγώγηση, δηλώνοντας έτοιμος να αποσυρθεί από παντού.

Τώρα, λίγες ώρες πριν την κάλπη, Ζαννιάς-Σταματιάδης επισημαίνουν πως στον Αθλητισμό δεν χωρούν κομματικοποίηση και επιχειρηματικά συμφέροντα και πως τα Σωματεία-Μέλη του Τένις θα απαντήσουν αύριο με ένα ηχηρό ΟΧΙ!

Αναλυτικά: 

«Η προσπάθεια άλωσης της Ομοσπονδίας τέλειωσε, με ευτελισμό των θεσμών και της διαφάνειας που θα επικαλεστούν αύριο στη Τακτική Γενική Συνέλευση.

Μία ακόμη ήττα θα προσμετρηθεί σε επίπεδο Ομοσπονδιών, γιατί τα Σωματεία-Μέλη του Τένις κατάλαβαν ότι, στον Αθλητισμό δεν χωρούν κομματικοποίηση και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Οι «δήθεν» εξυγιαντές θέλουν να σβήσουν την Περιφέρεια από το χάρτη του Τένις.

Αναμένουμε να δούμε την «εξόφληση» των γραμματίων και υποσχετικών στη συνέχεια και την «είσπραξή» τους από τους λίγους που τους ακολουθούν.

Τα Σωματεία-Μέλη του Τένις θα απαντήσουν αύριο με ένα ηχηρό ΟΧΙ!

Από την Ε.Φ.Ο.Α.»