ΒΟΛΕΪ

ΑΕΚ για οριστική διακοπή της Volley League Γυναικών: «Άιντε πάτε να κουρευτείτε»

Η ΑΕΚ πήρε θέση για τη διακοπή της Volley League Γυναικών με καυστική ανακοίνωση, ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκειά της.
ΑΕΚ για οριστική διακοπή της Volley League Γυναικών: «Άιντε πάτε να κουρευτείτε»

Η ΑΕΚ πήρε θέση για τη διακοπή της Volley League Γυναικών με καυστική ανακοίνωση, ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκειά της.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της εξέφρασε την απογοήτευσή της για την διακοπή της Volley League Γυναικών. «Άιντε… Πάτε να κουρευτείτε» αναφέρει χαρακτηριστικά, κλείνοντας.

Θυμίζουμε πως παρά το «πράσινο φως» των λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα πρωταθλημάτων που παρέμεναν κλειστά, η Volley League Γυναικών δεν ξεκινά. Η ομοσπονδία του βόλεϊ αποφάσισε ήδη τη διακοπή της κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση

«Προς όσους μπορεί να αφορά η παρούσα (αυτοί ξέρουν)

Κύριοι ανευθυνο-υπεύθυνοι

Κύριοι αναρμο-αρμόδιοι

Εμείς στην ΑΕΚ που ασχολούμαστε με το γυναικείο βόλεϊ νιώθουμε τη μεγάλη ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε που επιτέλους μας απαλλάξατε από το μαρτύριο να κάνουμε προπονήσεις και ευχόμαστε κάποια στιγμή να μπορέσουν οι αθλήτριες να αποκτήσουν τα αντισώματα που υπάρχουν στο βόλεϊ ανδρών, το οποίο δεν απαγορεύεται (η παγκόσμια κοινότητα του βόλεϊ κάποια στιγμή θα αντιληφθεί την μοναδική πρωτοποριακή λογική σας).

Σας ευχαριστούμε που μας προστατεύσατε από το να χαλάμε κάθε βδομάδα λεφτά για τεστ covid-19 (τι κι αν δεν επιδοτήσατε ούτε τα ενοίκια των αθλητριών, ούτε τους διαιτητές, ούτε τα κόστη των γηπέδων, τι κι αν δεν δώσατε ούτε ένα σεντ αποζημίωση στους αθλητές, τι κι αν πληρώσαμε παράβολα και κόντρα παράβολα και ξανά-μανά παράβολα για να παίξουμε, τα οποία -καλά να είμαστε όλοι μας- θα μας τα αρπάξετε ξανά του χρόνου για να συντηρήσουμε και την Ομοσπονδία…).

Σας ευχαριστούμε διπλά που μας δίνετε τη δυνατότητα να φτιάξουμε επιτέλους μαλλί και νύχια και να έχουμε άπλετο χρόνο όχι για να παίζουμε αλλά για να ξυνόμαστε…

Και μια και μας καλομάθατε με τόσα καλά, δεν μας φτιάχνετε και μια λίμνη στη Νέα Φιλαδέλφεια να πηγαίνουμε για ψάρεμα;

Περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες κινήσεις σας για το βόλεϊ γυναικών (αν υπάρχει) που τόσο, μα τόσο πολύ, σας ενδιαφέρει και τόσο πολύ αγαπάτε.

Άιντε…

Πάτε να κουρευτείτε!».

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.