×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δάκρυσε για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό ο Αγραπιδάκης – Τι είπε για Γιαννακόπουλο (vid)


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Δάκρυσε για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό ο Αγραπιδάκης – Τι είπε για Γιαννακόπουλο (vid)


Έντονα συγκινημένος ήταν τιμ μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ρούλης Αγραπιδάκης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ύστερ από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ο Αγραπιδάκης  έκανε λόγο για ομάδα που αξίζει και παράλληλα κάλεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ξανασκεφτεί την απόφασή του να αποχωρήσει από τα κοινά του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίαμβος του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού! Πρωταθλητής μετά από 14 χρόνια!

«Είμαστε ξανά πρωταθλητές, αξίζαμε το πρωτάθλημα και θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο που είχαμε τα δυο τελευταία χρόνια και μας έκανε αυτούς που είμαστε, στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Να πω ένα μπράβο στα παιδιά που από την πρώτη στιγμή ήταν για 1,5 μήνα εδώ και μετά την απόφαση να παίξουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής στα χαρτιά, είμαι υπερήφανος γιατί αυτή η ομάδα απέδειξε πως αξίζει πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο Ρούλης Αγραπιδάκης που έχει περάσει όλη τη ζωή του στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, κι όσους ήταν δίπλα μας κι όσους δεν ήταν. Εύχομαι, ο πρόεδρος που έχει πάρει μια άλλη απόφαση, αν αλλάξει να μπορέσει να μας βοηθήσει…».

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα