ΒΟΛΕΪ

Επεισόδια στου Ρέντη: Video-γροθιά στο στομάχι από συνάδελφο του αστυνομικού

Επεισόδια στου Ρέντη: Μαρτυρία-μαχαιριά για τα όσα συνέβησαν στο περιθώριο του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Επεισόδια στου Ρέντη: Video-γροθιά στο στομάχι από συνάδελφο του αστυνομικού

Επεισόδια στου Ρέντη: Ένας συνάδελφος του άτυχου αστυνομικού έφερε στο φως τη δημοσιότητας νέες λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν.

Με ένα νέο βίντεο, ένας από τους συναδέλφους του άτυχου αστυνομικού που νοσηλεύεται ακόμα κατάσταση, κατέθεσε την άποψή του για τη χρησιμοποίηση της ΕΛ.ΑΣ από τις ομάδες στα αθλητικά γεγονότα.

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε πολύ χρήσιμες απορίες που απαντούν πολλές φορές στους προβληματισμούς της κοινής γνώμης περί αστυνόμευσης στους δρόμους. Παράλληλα, η κυβέρνηση δείχνει να μην μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο συνάδελφος του άτυχου αστυνομικού τόνισε ότι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να προσφέρουν υπηρεσίες ιδιωτικού σεκιούριτι, ενώ παρέθεσε και την αντίστροφη εκδοχή των επεισοδίων.

Πολύ απλώς αναρωτήθηκε τι θα είχε γίνει αν στη θέση του αστυνομικού ήταν κάποιος οπαδός. Δηλώσεις-γροθιά στο στομάχι από τον νεαρό, ο οποίος εξέφρασε δομημένα και τεκμηριωμένα την άποψή του.

Επεισόδια στου Ρέντη: Δείτε το βίντεο

@vaggelisbatarlis #policematter #police #policeofficer #policia #polis #αστυνομια ♬ πρωτότυπος ήχος – BATARLIS

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επεισόδια στου Ρέντη: Video-γροθιά στο στομάχι από συνάδελφο του αστυνομικού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.