ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Βορύλλας: Η βία γεννάει βία – Πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας

«Η βία ριζώνει στην ελληνική κοινωνία, η οποία ξεφεύγει από τις αρχές του έθνους μας».
Ανδρέας Βορύλλας: Η βία γεννάει βία – Πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας

Ανδρέας Βορύλλας: Η βία γεννάει βία, με την κυβέρνηση πλέον να δείχνει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, είπε ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθήνας, μιλώντας στο Sportime, με φόντο τα επεισόδια στο αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

«Καταρχάς να δηλώσω την συμπαράστασή μου στον τραυματισμένο συνάνθρωπό μας που δίνει μάχη για τη ζωή του και τους οικείους του. Η Παναγία μας να του δίνει δύναμη», σημείωσε ο Ανδρέας Βορύλλας.

Ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθήνας της ΝΙΚΗΣ ανέφερε για το τραγικό περιστατικό που οδήγησε σε 424 προσαγωγές στο κλειστό του Ρέντη πως η βία γεννάει βία, με την κυβέρνηση πλέον όπως είπε «να δείχνει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας».

Ανδρέας Βορύλλας: Η βία γεννάει βία – Πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας


«Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και ολόκληρες γενιές μεγαλώνουν με το μίσος να καλλιεργείται στις καρδιές τους από την τυφλή βία που προβαίνουν άνδρες των ΜΑΤ. Ο ρόλος της Αστυνομίας δεν είναι να τρομοκρατεί αθώους ώστε να φοβηθεί ο ένοχος και να φανερωθεί», σημείωσε ο Ανδρέας Βορύλλας.

«Η βία ριζώνει στην ελληνική κοινωνία, η οποία ξεφεύγει από τις αρχές του έθνους μας, την παράδοσή μας, την πίστη στην ελληνική οικογένεια. Χρειάζονται βοήθεια και οι νέοι μας αλλά και οι αστυνομικοί, οι οποίοι καλούνται να υπακούν σε παράλογες αποφάσεις ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα περί υπηρεσιακών αναγκών και ιδιαιτεροτήτων», είπε.

«Η Αστυνομία που πριν από μία εβδομάδα δέχθηκε εντολή να ρίξει δακρυγόνα σε γεμάτο γήπεδο, τώρα πήρε σηκωτούς 424 ανθρώπους για εξακρίβωση στοιχείων. Που ακριβώς πιστεύει κανείς πως θα οδηγήσει αυτή η πρακτική», διερωτήθηκε.

«Να επαναλάβω τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση στον βαριά τραυματισμένο συμπολίτη μας αστυνομικό», κατέληξε ο Ανδρέας Βορύλλας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανδρέας Βορύλλας: Η βία γεννάει βία – Πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.