Καιρός: Κακοκαιρία Ιούνιο μήνα; Κι, όμως ναι! Η «Genesis» μετά τις πλημμύρες σε Λάρισα, Αμφιλοχία, Βόλο, έρχεται και στην Αττική.

«Σαρώνει» τη χώρα η κακοκαιρία Genesis, φτάνοντας και στην Αττική - Αναλυτικά πώς θα εξελιχθεί.

Καιρός: Κακοκαιρία με καταιγίδες Ιούνιο μήνα; Κι, όμως ναι! Η «Genesis» μετά τις πλημμύρες σε Λάρισα, Αμφιλοχία, Βόλο, έρχεται και στην Αττική.

Η αλήθεια είναι πως έως τώρα η πρωτεύουσα δεν έχει πάρει… ιδιαίτερη γεύση από τα έντονα φαινόμενα, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το σκηνικό θα αλλάξει από το μεσημέρι.

Τα φαινόμενα έως το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ εξασθένηση και περιορισμός τους αναμένεται από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (11/6).

Να σημειωθεί πάντως πως τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής κυρίως στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, στις Σποράδες, στις παράκτιες περιοχές της Θεσσαλίας και στην Εύβοια.

Όλα αυτά τη στιγμή που όπως διαβάσατε στο Sportime ο καιρός τις επόμενες μέρες φέρνει πολύ μεγάλο φόβο για πυρκαγιές που έχουν αρχίσει πολύ νωρίς φέτος το καλοκαίρι.