Κουλούρης : 50% των γκολ με το… 60% του συμβολαίου!

Ο ΠΑΟΚ τον έχει (Πρίγιοβιτς) και τον χαίρεται. Παίρνει και λύσεις κι από όσους έρχονται από τον πάγκο (Ακπομ). Η ομάδα που έχει τους φορ και σκοράρει είναι πρώτη στη βαθμολογία. Πολύ φυσιολογικό να την ακολουθεί αυτή που έχει επίσης έναν killer την επίθεση. Ο Ατρόμητος και ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Ελληνας επιθετικός πρόσφερε ακόμα...
Κουλούρης : 50% των γκολ με το… 60% του συμβολαίου!

Ο ΠΑΟΚ τον έχει (Πρίγιοβιτς) και τον χαίρεται. Παίρνει και λύσεις κι από όσους έρχονται από τον πάγκο (Ακπομ). Η ομάδα που έχει τους φορ και σκοράρει είναι πρώτη στη βαθμολογία. Πολύ φυσιολογικό να την ακολουθεί αυτή που έχει επίσης έναν killer την επίθεση. Ο Ατρόμητος και ο Ευθύμης Κουλούρης.

Ο Ελληνας επιθετικός πρόσφερε ακόμα μία παράσταση για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Τα έκανε όλα στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Αρη. Σκοράρει, δημιουργεί, πιέζει την αντίπαλη άμυνα… Γενικώς τα κάνει όλα και συμφέρει. Δεδομένα αποτελεί κίνηση-ματ για τον Ατρόμητο. Η πλέον αποτελεσματική μετά από 13 αγώνες στην Super League.

Τι Κουλούρης, τι «Mr. Goal»!

Ο τύπος τα ‘σπαει και ο Ατρόμητος, καλύπτοντας μόλις το 60% του συμβολαίου του (ήτοι 100 χιλιάρικα και κάτι ψιλά είναι αυτά που πληρώνει στον ΠΑΟΚ) έχει βρει την υγεία του. Και κάτι παραπάνω δηλαδή, αφού πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού.

Έχουμε και λέμε: 12 ματς, 11 γκολ (από τα 22 συνολικά της ομάδας) και 2 ασίστ για τον 22χρονο Νο9 από την Σκύδρα! Την ίδια στιγμή που στο Περιστέρι είχαν ρίξει μαύρες πλερέζες για την απώλεια των 27 περυσινών γκολ (Ντάουντα, Ουάρντα και Ντιγκινί) ήρθε ο Κουλούρης και επισκιάζει μέχρι και τον Πρίγιοβιτς με την δεινότητά του.

Ατρόμητος: Χτύπησε το τηλέφωνο του Κατράνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουλούρης : 50% των γκολ με το… 60% του συμβολαίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.