ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Γιατί όχι τετράδα ο Άρης;

Εντυπωσιακοί στην πρεμιέρα τους οι Θεσσαλονικείς, έβγαλε γούστα ο Μπρούνο Γκάμα
Γιατί όχι τετράδα ο Άρης;

Η αλήθεια είναι πως έλειψε σε όλους. Είτε τον γουστάρεις είτε όχι, ο Άρης δεν γίνεται να μην παίζει στη Super League. Το ιδανικό -για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα- είναι και να πρωταγωνιστεί. Και φέτος μπορεί να το καταφέρει.

Στην πρεμιέρα με τη Λαμία είδαμε αυτό που λίγο πολύ περιμέναμε. Μία ομάδα καλή, με πλάνο και κάποιους πολύ ποιοτικούς παίκτες. Δεν απειλήθηκε καθόλου και από τη στιγμή που βρήκε το πρώτο γκολ, λύθηκε…

Η ποιότητα του Μπρούνο Γκάμα κάνει… μπαμ! Εννοείται, να τον δούμε και στη συνέχεια. Ένα ματς από μόνο του δεν λέει κάτι. Ωστόσο, όποιος τον παρακολούθησε σε όλο το 90λεπτο, μάλλον θα εντυπωσιάστηκε. Άρεσε και ο Ματέο Γκαρσία. Ντιγκινί και Γιουνές δεν ήταν στην καλύτερή τους μέρα, έστω και αν σκόραρε ο πρώτος, αλλά τους ξέρουμε. Θα βοηθήσουν.

Φυσικά όσο καλή και να είναι μία εμφάνιση, τρεις βαθμούς δίνει. Θα πρέπει να υπάρχει και συνέπεια. Δείχνει ότι θα την έχει, όμως, ο Άρης πολύ απλά γιατί διαθέτει γεμάτο ρόστερ. Και έχει και κάτι ακόμα που θα χρειάζεται στα ματς με τους υποδεέστερους, παίκτες που μπορούν να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Τι του λείπει; Με τις προσθήκες των Σιώπη και Μαρτίνες ο Άρης γίνεται αρκετά δυνατός. Πόσες ομάδες έχουν Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Κολάσο, Σιώπη και Μαρτίνες; Πλην των τριών διεκδικητών του τίτλου, κανείς. Οπότε γιατί να μην μπει τετράδα; Και δεν είναι μόνο οι προαναφερθέντες. Το ρόστερ έχει και βάθος, ενώ θα γίνει σίγουρα και μία προσθήκη στόπερ.

Ο Άρης επέστρεψε και αυτό είναι θετικό για όλους. Θα μας απασχολήσει. Αν έχει βρεθεί και η άκρη προκειμένου να αντέξει οικονομικά την υπέρβαση που γίνεται, τα καλύτερα έρχονται…

Το δικό του (Γ)καμΆρη! (vids)

Η Αρειανάρα επέστρεψε! (pics+vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιατί όχι τετράδα ο Άρης;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.