ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια»

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με την Μπέτις. Μάλιστα η ισπανική ομάδα επέστρεψε τα εισιτήρια που είχε πάρει για όλη την θύρα 26. Πρόκειται για 1.500 «μαγικά χαρτάκια», με τιμές από 25 ευρώ και πάνω. Αυτά και θα διατίθενται από το πρωί της Πέμπτης στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη. Παράλληλα διατίθενται και...
Ολυμπιακός: Τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια»

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Καραϊσκάκη για την αναμέτρηση με την Μπέτις. Μάλιστα η ισπανική ομάδα επέστρεψε τα εισιτήρια που είχε πάρει για όλη την θύρα 26. Πρόκειται για 1.500 «μαγικά χαρτάκια», με τιμές από 25 ευρώ και πάνω.

Αυτά και θα διατίθενται από το πρωί της Πέμπτης στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη. Παράλληλα διατίθενται και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, www.olympiacos.org.

Επίσης υπάρχουν κάποιες λίγες θέσεις που είναι σε αναμονή και αφορούν πωλήσεις καρτών διαρκείας. Κάτι που θα γίνει έως και τις 15:00 αφού από εκεί και μετά θα ελευθερωθούν για πώληση εισιτήριων για το ματς με την ισπανική ομάδα.

Ολυμπιακός – Μπέτις: Προβάδισμα Φετφατζίδη αντί του Λάζαρου!

Ολυμπιακός – Μπέτις Στην Ακρόπολη οι Ισπανοί (pics)

Υπολογίσιμο και μεγάλο μέγεθος

Η παρακάμερα από το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (vid)

Ποιος ατζέντης επιβίωσε στον Ολυμπιακό και γιατί…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!