ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου για τον Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ δεν παίρνει θέση για τα λεγόμενα του Σέλουκ και όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος η πόρτα της εξόδου ανοίγει ολοένα και περισσότερο.
Ολυμπιακός: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου για τον Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ προπονείται κανονικά σαν να μη συμβαίνει τίποτα και χθες ήταν με το χαμόγελο στο πρόσωπο, στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, όπου οι παίκτες διασκέδασαν, παίζοντας ποδόσφαιρο στην άμμο στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο Ιβοριανός κεντρικός μέσος δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα σε όσα είπε ο Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος με δύο διαδοχικές συνεντεύξεις εξαπέλυσε επίθεση εις βάρος του Ολυμπιακού και των ανθρώπων του για τη μη αξιοποίηση του πελάτη του.

Όπως αναφέρει στο Sportime του Σαββάτου, το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Γκαραγκάνη, από τη στιγμή που ο 35χρονος σούπερ σταρ δεν παίρνει θέση δημόσια για όσα ανέφερε ο ατζέντης του, είναι σαν να αποδέχεται αυτά τα λεγόμενα. Βάσει του ρεπορτάζ, δεν έχει μιλήσει καθόλου επί του θέματος με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο επίσημος Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί, αν εξαιρεθούν κάποιες στοχευμένες απόψεις σε προσκείμενα ΜΜΕ. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει «θέμα» εν όψει Ιανουαρίου, καθώς ο Τουρέ θέλει να παίζει και να αποκτήσει ρυθμό, βοηθώντας τον Ολυμπιακό, ενώ ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δείχνει πως δεν υπολογίζει στα βασικά πλάνα του τον ποδοσφαιριστή.

Είναι μία υπόθεση που χρίζει προσεκτικών κινήσεων από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος φαίνεται πως δεν σκοπεύει να αλλάξει στάση.

Αφού κρίνει πως ο Τουρέ δεν μπορεί να βοηθήσει, παίζοντας ως κεντρικός μέσος, θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται, αραιά και πού, ως δεκάρι, στη θέση που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής. Από την άλλη πλευρά, αν ενδώσει στις πιέσεις και χρησιμοποιήσει τον Ιβοριανό στα επόμενα παιχνίδια, θα είναι υπόλογος προς όλη την ομάδα και θα είναι πλήγμα για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Οπότε, γίνεται αντιληπτό πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να επιτρέψει συμπεριφορές, που θα πλήξουν την ενότητα και το καλό κλίμα που υπάρχει, μέσες άκρες, στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Στα πάνω του ο Κούτρης

Ολυμπιακός: Το ενενηντάλεπτο του Ελαμπντελαουί, ο Μαρτίνς, και η Έβερτον!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ανοίγει η πόρτα της εξόδου για τον Τουρέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.