ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: «Ανοιχτές» δύο θέσεις εν όψει Αστέρα Τρίπολης

Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.
Ολυμπιακός: «Ανοιχτές» δύο θέσεις εν όψει Αστέρα Τρίπολης

Η τρίτη νίκη στην επαρχία, μέσα στο 2019, θα διατηρήσει τον Ολυμπιακό στο κυνήγι του τίτλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο διλήμματα αναφορικά με την εντεκάδα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεπεράσει με επιτυχία και τον τρίτο διαδοχικό σκόπελο στην επαρχία, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος, μετά τις νίκες σε Λιβαδειά (2-0 τον Λεβαδειακό) και Ιωάννινα (2-1 τον ΠΑΣ) προκειμένου να συνεχίσει να ασκεί πίεση στον ΠΑΟΚ και να μείνει «ζωντανός» στο κυνήγι του τίτλου.

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (27/1, 19:30) και στοχεύουν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στη Super League, αυξάνοντας το αήττητο σερί τους, που «τρέχει» εδώ και 9 αγωνιστικές (7-2-0). Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, που αναμένεται να γεμίσουν τη Θύρα 4 του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Περίπου 1.500 φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό «παρών» και στην Αρκαδία, αποτελώντας τον «12ο παίκτη» του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής των Πειραιωτών γνωρίζει πως η ομάδα του πρέπει να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί και ετοιμάζει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, έχοντας στο μπλοκάκι των απουσιών μόνο το όνομα του τραυματία Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, μαζί με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε και Γκερέρο.

Ο Καμαρά έχει το προβάδισμα έναντι του Νάτχο για μία θέση στο κέντρο και ο Γκερέρο έναντι του Χασάν στην κορυφή της επίθεσης, καθώς αυτές είναι οι δύο θέσεις που διεκδικούνται, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός θα διατηρήσει το σχηματισμό 4-4-2 των τελευταίων αγώνων, με τους Φορτούνη και Γκερέρο να εναλλάσσονται ως δίδυμο στην επίθεση, παίζοντας κοντά στη μεγάλη περιοχή και αλλάζοντας τις δύο θέσεις στη γραμμή κρούσης: του περιφερειακού επιθετικού και του «φουνταριστού».

Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης στο Ρέντη και πριν από το ταξίδι στην Τρίπολη, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε σε βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα, αναλύοντας στους παίκτες του τα δυνατά και τα αδύναμα στοιχεία του αντιπάλου. Συγκεκριμένα, ζήτησε προσοχή στο αμυντικό τρανζίσιον, καθώς οι Αρκάδες είναι ομάδα που αρέσκονται να βγαίνουν γρήγορα σε αντεπιθέσεις, αλλά και συγκέντρωση στις στατικές φάσεις.

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη στην Τρίπολη

Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Αθανασίου επέστρεψε από τη Ρίο Άβε και τα σενάρια για τον Άρη

Ολυμπιακός: Ο Αθανασίου επέστρεψε από τη Ρίο Άβε και τα σενάρια για τον Άρη

Ο Νίκος Αθανασίου επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά τη λύση του δανεισμού του στη Ρίο Άβε, με το μέλλον του να παραμένει ανοιχτό και τον Άρη να βρίσκεται στο προσκήνιο για την απόκτησή του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: OPEN : 20 λεπτά συζήτηση για τη Διαιτησία – Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης – Φάουλ του Αντρέ Λουίζ πριν το πέναλτι είδε ο Γιάννης Καραλής (videos)

OPEN : 20 λεπτά συζήτηση για τη Διαιτησία – Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης – Φάουλ του Αντρέ Λουίζ πριν το πέναλτι είδε ο Γιάννης Καραλής (videos)

Μια εκπομπή σχεδόν όλη για τη διαιτησία και το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό έγινε στο OPEN. Όσα είπαν Αριστομένης Κουτσιαύτης, Γιάννης Καραλής

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με το ζόρι έκανε σχόλιο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης – «Ειλικρινά δεν θέλω να μιλήσω»…

Με το ζόρι έκανε σχόλιο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης – «Ειλικρινά δεν θέλω να μιλήσω»…

Απογοητευμένος ο Γιούρκας Σεϊταρίδης από τη συζήτηση για τα εξωαγωνιστικά και τη διαιτησία δεν ήθελε να μιλήσει για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Καρπετόπουλος : Δεν ξέρω πότε ανακάλυψε το ποδόσφαιρο ο Μάριος Ηλιόπουλος…

Αντώνης Καρπετόπουλος : Δεν ξέρω πότε ανακάλυψε το ποδόσφαιρο ο Μάριος Ηλιόπουλος…

Άσκησε κριτική ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον Μάριο Ηλιόπουλο για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Live αντίδραση του Σταύρου Καζαντζόγλου στο πέναλτι του Ολυμπιακού – «Μην ψάχνετε κάτι, δεν υπάρχει τίποτε»

Η Live αντίδραση του Σταύρου Καζαντζόγλου στο πέναλτι του Ολυμπιακού – «Μην ψάχνετε κάτι, δεν υπάρχει τίποτε»

Σίγουρος ήταν ο Σταύρος Καζαντζόγλου πως δεν θα δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η αντίδρασή του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Αντρέ Λουίζ με το καλημέρα

Ολυμπιακός : Αντρέ Λουίζ με το καλημέρα

Έδειξε και έδωσε πράγματα στον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ο Αντρέ Λουίζ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το βίντεο που ανέβασε το MEGA με τον Μάριο Ηλιόπουλο

Το βίντεο που ανέβασε το MEGA με τον Μάριο Ηλιόπουλο

Όσα δείχνει η ερασιτεχνική λήψη που πρόβαλε το MEGA με τον Μάριο Ηλιόπουλο στο τέλος της αναμέτρησης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

Ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε η Ελένη Λαμπαδαρίου για τη φάση με το χτύπημα του Ποντένσε στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: MEGA – Χελάκης : Ο Ηλιόπουλος έφτυσε τον Μεντιλίμπαρ (vid)

MEGA – Χελάκης : Ο Ηλιόπουλος έφτυσε τον Μεντιλίμπαρ (vid)

Στο MEGA, ο Γιώργος Χελάκης και ο Νίκος Κώτσης είπαν πως ο Μάριος Ηλιόπουλος έφτυσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο