ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Οφρυδόπουλος: «Η μεγαλύτερη νίκη στη σύγχρονη ιστορία!»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τη νίκη της Παναχαϊκής επί του ΠΑΟΚ, την οποία χαρακτήρισε τη μεγαλύτερη στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου!
Οφρυδόπουλος: «Η μεγαλύτερη νίκη στη σύγχρονη ιστορία!»

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για τη νίκη της Παναχαϊκής επί του ΠΑΟΚ, τη μεγαλύτερη στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής μίλησε για τη συνολική εικόνα της Παναχαϊκής, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Αναλυτικά δήλωσε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη νίκη της Παναχαϊκής στη σύγχρονη ιστορία της. Θέλω επίσης, να ενημερώσω τον κόσμο ότι επειδή και το μέγεθος του αντιπάλου σου δίνει τη δυνατότητα να προβληθείς περισσότερο και οι παίκτες μας και η ομάδα μας αλλά και οι προσεγγίσεις μας οι ποδοσφαιρικές στους αγώνες είναι πάντα ίδιες, δηλαδή τόσο ο τρόπος που παίζουμε στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής όσο και ο τρόπος που παίξαμε σήμερα είναι ίδιος.

Δηλαδή η ομάδα μας να έχει την κατοχή, να έχει την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Το φαβορί αυτής της αναμέτρησης ήταν ο ΠΑΟΚ. Τελειώνοντας αφού ευχαριστήσω τον κόσμο για τη μεγάλη του παρουσία σήμερα θέλω να πω ότι νικώντας η Παναχαϊκή τον ΠΑΟΚ με 2-1 στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, τον έφερε για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά απέναντι σε μία ήττα και το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι κερδίσαμε δίκαια γιατί ήμασταν καλύτεροι. Πάντως ο ΠΑΟΚ ήταν και παραμένει φαβορί για να πάρει τη πρόκριση».

Από την πλευρά των παικτών, το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Μιχάλης Μπαστακός ο οποίος είπε: «Σίγουρα παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κατά τη γνώμη μου, είναι μια ποιοτική ομάδα οι παίκτες έχουν πολλές εμπειρίες και ευρωπαϊκές παραστάσεις.

Παρόλα αυτά εμείς δουλέψαμε όλη τη βδομάδα και ευτυχίσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι πιστεύω και κερδίσαμε δίκαια. Το σημαντικό δεν είναι που πέτυχα γκολ αλλά ότι η ομάδα νίκησε».

Παναχαϊκάρα σόκαρε τον ΠΑΟΚ!

Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0: Άφησαν ανοι«Χ»τούς λογαριασμούς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οφρυδόπουλος: «Η μεγαλύτερη νίκη στη σύγχρονη ιστορία!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.