ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Πράσινος» ο Χατζηθεοδωρίδης!

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.
«Πράσινος» ο Χατζηθεοδωρίδης!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης!

Ο Νίκος Νταμπίζας τα βρήκε σε όλα με την Μπρέντφορντ και ο 21χρονος αριστερός μπακ ντύνεται στα πράσινα ως ελεύθερος. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με το «τριφύλλι» θα έχει 3ετή χρονική διάρκεια, αφού πρώτα φυσικά περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στη συμφωνία Παναθηναϊκού-Μπρέντφορντ, η αγγλική ομάδα διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ο Χατζηθεοδωρίδης αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα και στην προετοιμασία των «πράσινων» στο Τίλμπουργκ.

Το βιογραφικό του 21χρονου αριστερού μπακ:

Ο νεαρός αμυντικός από τα 16του ήταν μέλος των ακαδημιών της Αρσεναλ. Τη σεζόν 1916-17 πήγε στη Μπρεντφορντ. O Χατζηθεοδωρίδης είχε αγωνιστεί με τους Λονδρέζους στο UEFA Youth League και στην U21 Premier League. Ο Ηλίας Χατζηθεοδωριδης ξεκίνησε από το Α.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ της Κατερίνης και ο προπονητής του ήταν ο Στέφανος Ταβουξής. Εντάχθηκε και αυτός το 2010 στην Elite Ακαδημία της Άρσεναλ, με την έναρξη της λειτουργίας της, τότε στο Λουτράκι. Έχοντας υπομονή και επιμονή για την κατάκτηση του μεγάλου στόχου οι κόποι του δικαιώθηκαν. Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και θεωρείτο ένα από τα καλύτερα μπακ της ηλικίας του. Τη Δευτέρα (16/7) ο Χατζηθεοδωρίδης έπαιξε στη φιλική ήττα της Μπρέντφορντ ΙΙ από τη Γουότφορντ ΙΙ με 4-1. Ο 21χρονος αριστερός μπακ είχε την ασίστ στο γκολ της ομάδας του και είχε καλή απόδοση.

Νέα επαφή Νταμπίζα-ΠΑΟΚ για Πούγγουρα

Η προσφώνηση στον Πιτ ως «νέος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού»

Οικονόμου στο Sportime: «Όλα θ’ αλλάξουν»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πράσινος» ο Χατζηθεοδωρίδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.