ΠΑΟΚ

Αραβικά ΜΜΕ: «Οριστικά στην Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς!»

Δεδομένο θεωρούν το μεγάλο «deal» οι Άραβες
Αραβικά ΜΜΕ: «Οριστικά στην Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς!»

Τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας αναφέρουν πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει συμφωνήσει σε όλα με την Αλ Ιτιχάντ και είναι θέμα ωρών η ανακοίνωσή του από το σύλλογο.

Το θέμα της μεταγραφής του διεθνούς στράικερ έχει πέσει σαν… κεραυνός εν αιθρία στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, καθώς η Αλ Ιτιχάντ «τίναξε την μπάνκα στον αέρα», έσπασε τη ρήτρα των 10.000.000€, που υπήρχε στο συμβόλαιό του και προσέφερε στον ίδιο το μυθικό συμβόλαιο των 5.300.000€ ετησίως για 4,5 χρόνια.

Οι Άραβες τονίζουν πως ο Σέρβος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς και μάλιστα ορισμένα σάιτ αναφέρουν πως ο 28χρονος στράικερ βρίσκεται ήδη στη Σαουδική Αραβία ώστε να ολοκληρώσει το τυπικό κομμάτι της μετακίνησής του, θεωρώντας οριστικό το «deal».

Ραντεβού Ιβάν με Πρίγιοβιτς που πιέζει να φύγει!

Με την… βαλίτσα στο χέρι ο Πρίγιοβιτς – Ψάχνουν φορ στον ΠΑΟΚ!

Αποκλειστικό: Η Αλ Ιτιχάντ “έσπασε” την ρήτρα του Πρίγιοβιτς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αραβικά ΜΜΕ: «Οριστικά στην Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.