ΠΑΟΚ

Σύσκεψη για τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν στον Δικέφαλο
Σύσκεψη για τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν σύσκεψη για τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Βασικό ζήτημα είναι η απόκτηση του χαφ και στην Μικράς Ασίας έχει αποφασιστεί να τρέξει η συγκεκριμένη υπόθεση ώστε να προστεθεί ένας πολύ καλός παίκτης στον άξονα του Δικεφάλου.

Η σημερινή σύσκεψη διεξήχθη παρουσία του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος φυσικά έχει ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά θέματα του Δικεφάλου.

«Έρωτας» με την πρώτη ματιά, πρωτάθλημα με τη… δεύτερη!

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Γαϊτανίδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύσκεψη για τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.